Motor Occasion

Bent u op zoek naar een motor occasion? Bij Motor Centrum Eibergen bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Dankzij onze passie voor ons vakgebied en jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over onze motor occasions. Zo hebben wij een grote showroom tot uw beschikking en een online aanbod van motor occasions. Omdat wij begrijpen dat u graag een testritje wilt maken, is het maken van een proefrit mogelijk bij Motor Centrum Eibergen. Ons assortiment reikt ver, van Honda occasions tot Ducati occasions.

Motor occasion overzicht

17YM VFR800X Crossrunner

Via onze website vindt u verschillende occasions online met uitgebreide specificaties en details. De motor occasions die u online ziet, zijn tevens bij ons in de showroom te bekijken. Ons assortiment verleent zich voor de doorgewinterde diehard motorrijder, maar ook voor de beginnende rijder. We zijn onder andere officiële dealer van Honda MX waarmee wij eveneens de crosser bereiken. Bij een cross motor occasion van Honda kunt u denken aan een Honda CRF450R inclusief kenteken, waarbij de specificaties duidelijk omschreven zijn per motor occasion. Per occasion vindt u een aantal duidelijke foto’s waarbij u vaak ook nog eens een geruime tijd garantie krijgt op uw aanschaf. Kom gerust eens bij ons kijken!

Tweedehands motor

Iedere motor occasion heeft een duidelijke omschrijving. Bij ons vindt u nieuwe motoren, maar kunt u ook terecht voor een tweedehands motor die geheel is nagekeken door onze specialisten. Ook bij aanschaf van een tweedehands motor heeft u garantie op uw KTM, Honda of Triumph motor. Bekijk ons aanbod via de onderstaande knop. U bent altijd van harte welkom voor een proefrit.

Bekijk ons aanbod motor occasion

Motor Centrum Eibergen verleent graag net die extra dienstverlening voor de klant. Zo geven wij altijd minimaal 6 maanden garantie op uw motor occasion en bent u op de hoogte van alle details. Extra bijzonderheden vindt u onder het kopje ‘omschrijving’, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Heeft u vragen over onze motor occasions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Volg ons op Facebook