Werkplaats

Heeft jouw motor reparatie of onderhoud nodig? Of komt het nieuwe rijseizoen eraan en moet jouw motorfiets klaargestoomd worden?
De ervaren monteurs van Motor Centrum Eibergen kunnen je helpen om jouw motor weer helemaal in topvorm te krijgen. In ons magazijn hebben we veel verschillende motoronderdelen standaard op voorraad, waardoor we jouw motor snel weer gereed hebben.

Motor tuning

Naast reparatie en onderhoud kunnen wij jouw motorfiets ook een upgrade geven door motor tuning. Met behulp van geavanceerde tuning apparatuur laten wij jouw motor (nog) beter presteren.

Sinds enige tijd zijn wij in het bezit van de uiterst nauwkeurige Dynostar vermogenstestbank. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn op het vlak van tuning van uw motorfiets, maar ook als u problemen heeft met de afstelling van uw motor, of in sommige gevallen als u bijvoorbeeld uw digitale kilometerteller geijkt wilt hebben op onze gekalibreerde rol.

Afspraak maken?

 • Motor

 • Hidden

  Ophaalservice

 • Hidden
  Ik wil graag gebruik maken van de haal- en brengservice (binnen een straal van 50km). De kosten hiervoor bedragen €29,- bij een kleine beurt. Bij een grote beurt is de haal- en brengservice gratis binnen een straal van 50km.”
 • Hidden

  Maand waarin wij de motor kunnen ophalen (onder voorbehoud)

 • Hidden

Volg ons op Facebook