Corona update

Update 15-12-2020

Beste klant,

De nieuwe maatregelen zijn duidelijk, helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze winkel te sluiten.

Onze werkplaats blijft open, dus een afspraak maken voor onderhoud of reparatie is geen probleem. Dit kan via onze website, per mail of telefonisch. Ook halen of brengen we de motorfiets bij u thuis voor onderhoud en/of reparatie. Natuurlijk kan zelf brengen of ophalen ook , als we de bekende maatregelen maar in acht nemen.

Ben je zelf handig en heb je onderdelen, accessoires of iets dergelijks nodig, dan is daar de mogelijkheid om deze op afspraak af te halen. Ook is verzending natuurlijk mogelijk. Vanaf 50,- is deze verzending gratis.

Zijn er vragen of kunnen we mogelijk iets voor u betekenen, schroom niet! We horen het graag en staan zoveel als we kunnen voor u klaar!

Verkoop motorfietsen

Wat betreft de verkoop van motorfietsen is de regelgeving nog niet helemaal duidelijk. Afleveringen mogen doorgaan, maar dan aan huis. Ook willen ze de verkoop van motorvoertuigen zoveel mogelijkheden gaande houden. Er zijn gesprekken tussen Bovag en overheid hoe dit het beste vormgegeven kan worden. We hopen hier gauw meer duidelijkheid in te kunnen geven.

We kunnen sowieso digitaal een duidelijke impressie sturen van de motoren. Dit kunnen we dan uiteraard telefonisch toelichten. 

Bel of mail ons en we gaan in overleg

info@motorcentrumeibergen.nl /0545-477404

Haal- en brengservice

We begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons toe te komen. Daarom hebben we onze haal- en brengservice voor de motor weer in het leven geroepen. Heeft uw motor onderhoud nodig, maar kunt u, om welke reden dan ook, niet naar ons toekomen? Wij halen uw motor bij u op en brengen hem na het onderhoud weer fijn bij u terug. Meld uw motor aan via de website en we zullen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. 

Onderdelen, accessoires en kleding

Ben je zelf handig en heb je onderdelen of accessoires nodig om je motor zelf onder handen te nemen? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Laat ons weten wat u nodig heeft. We hebben veel voorraad in ons magazijn, zodat u gelijk aan de slag kan. Dit moet op dit moment wel op bestelling, zodat we een afhaal-afpraak kunnen maken. 
Hetzelfde geldt voor de kleding en helmen. Passen kan uiteraard niet, maar bestellingen plaatsen en afhalen wel! Bel of mail ons om te informeren wat we voor u kunnen betekenen.
En mocht afhalen voor u geen optie zijn, kunnen we de onderdelen en accessoires ook naar u opsturen. (Let op; onder €50,- kost de verzending €5,95)

werkplaats@motorcentrumeibergen.nl / kleding@motorcentrumeibergen.nl / Tel 0545-477404

Volg ons op Facebook