Corona update

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom de verspreiding van het coronavirus op de voet. Aan de hand daarvan hebben we een aantal maatregelen moeten nemen om het in onze winkel voor zowel u, als ons, veilig te houden. Dat betekent dat we voldoende afstand houden en met regelmaat oppervlaktes reinigen zoals, deurklinken, pinautomaten etc. Verder houden we zo lang het kan, onze reguliere openingstijden aan.

In het kort houden de maatregelen in:
– Houd 1,5 meter afstand
– Kom het liefst alleen
– Blijf zo kort mogelijk in de winkel
– Blijf thuis bij ziekte, hoesten, koorts of verkoudheid
– Betaal bij voorkeur met uw pinpas of contactloos
– Let op extra aanwijzingen in de winkel
– Te veel mensen in de winkel? U wordt dan gevraagd om even buiten te wachten

Mocht u, bijvoorbeeld om gezondheidsredenen, op een rustig moment naar ons toe willen komen, dan willen we u graag de mogelijkheid bieden om een afspraak te maken. Laat het ons weten en we zoeken samen naar een geschikt moment. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we u in alle rust en met gepaste afstand kunnen adviseren en voort kunnen helpen.

Haal- en brengservice

Ook begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons toe te komen. Daarom hebben we onze haal- en brengservice voor de motor weer in het leven geroepen. Heeft uw motor onderhoud nodig, maar kunt u, om welke reden dan ook, niet naar ons toekomen? Wij halen uw motor bij u op en brengen hem na het onderhoud weer fijn bij u terug. Meld uw motor aan via de website en we zullen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. 

Onderdelen en accessoires

Ben je zelf handig en heb je onderdelen of accessoires nodig om je motor zelf onder handen te nemen? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Laat ons weten wat u nodig hebt. We hebben veel voorraad in ons magazijn, zodat u gelijk aan de slag kan. En mocht een bezoekje aan de winkel niet tot de mogelijkheden behoren, kunnen we de onderdelen en accessoires ook naar u opsturen. (Let op; onder €150,- kost de verzending €9,90)

Kleding en helmen

Ook qua kleding en helmen kunt u uiteraard bij ons terecht. Helaas is onze webshop nog niet up-to-date, de winkel daarentegen is dat wel! Alle uitleveringen met artikelen van de nieuwste collecties zijn binnen. Er is dus meer dan voldoende op voorraad! Heeft u iets gezien of bent u ergens naar op zoek? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We kunnen een pas-afspraak met u maken waarbij u in alle rust en met gepaste afstand advies zult ontvangen. Bent u er al uit wat het worden moet? Laat het ons weten! De verzending van alle kleding, helmen en toebehoren is t/m 30 april gratis.

In het kort:

  • Kom alleen naar ons toe als u daadwerkelijk iets nodig hebt of een afspraak met ons gemaakt heeft.
  • Ziet u het niet zitten om uw motor te brengen voor onderhoud? De haal- en brengservice is tijdelijk weer in het leven geroepen, zodat u de deur niet uit hoeft.
  • Heeft u onderdelen of accessoires nodig en bent u niet in de gelegenheid om deze in de winkel op te halen, we sturen de benodigde artikelen zonder problemen naar u op. (let op; onder €150,- zijn de verzendkosten €9,90)
  • Wilt u graag in alle rust geholpen worden? We maken graag tijd voor u! 

Zorg goed voor uzelf en uw omgeving, samen maken we het verschil.

Vriendelijke groeten,
Team Motor Centrum Eibergen

Ronny, Tim, Pim, Lisette, Michel, Harry, Haico, Jay, Beau

Volg ons op Facebook