Motorhelm op maat laten maken

Ben jij al bekend met het SHOEI Personal Fitting System (SPFS)? Dit is een systeem waarbij het hoofd opgemeten wordt en de binnenvoering van je motorhelm dusdanig wordt aangepast zodat de helm perfect past. Een motorhelm op maat gemaakt voor jou!

 

Hoe wordt een motorhelm op maat gemaakt?

Door onder andere de breedte, lengte en omtrek van het hoofd te meten, en deze waardes in te voeren in speciaal ontwikkelde software, rolt er een advies uit met eventuele aanpassingen. Onze specialisten weten precies hoe ze met deze waardes en adviezen uw helm kunnen optimaliseren. Het resultaat? Een helm die exact uitgebalanceerd is op basis van de vorm en grootte van uw hoofd.

De volgende SHOEI modellen motorhelmen komen in aanmerking voor Personal Fitting System: XR1100, X-Spirit II en III, GT AIR, J-Cruise, Hornet ADV, NXR, RYD, Neotec I en II.

Voordelen van je eigen op maat gemaakte motorhelm

  • Beter rij- en draagcomfort door de perfecte pasvorm
  • Langere levensduur: de helm geeft minder beweging en blijft dus beter in model
  • Verbetering van de veiligheid

De volgende SHOEI modellen motorhelmen komen in aanmerking voor PFS: XR1100, NXR, RYD, X-Spirit II en III, GT AIR, J.O, J-Cruise, Hornet ADV, Neotec I en II.

SHOEI PFS bij Motor Centrum Eibergen

Wij helpen u graag bij het op maat maken van een eigen motorhelm. De kosten voor deze service bedragen € 70,-, tenzij u door middel van een kassabon kunt aantonen dat u uw Shoei helm bij ons heeft gekocht of nog van plan bent om uw nieuwe SHOEI bij ons te gaan kopen. In dat geval is deze service gratis.

Geïnteresseerd? Bel ons voor een afspraak (0545-477404) of stuur ons een e-mail via kleding@motorcentrumeibergen.nl.

 

Volg ons op Facebook