Motor huren

Wilt u graag een motor huren? Bij Motor Centrum Eibergen kunt u terecht voor motor verhuur. Wij verhuren verschillende motoren zoals de Triumph Tiger 1200 Explorer, de Honda CBR 650F en twee types KTM motoren. Hieronder vindt u een overzicht van de motoren die wij op dit moment verhuren. Klikt u op één van de afbeeldingen, dan krijgt u de specificaties te zien en kunt u de huurprijs berekenen door op de knop ‘Bereken de huurprijs’ te klikken. Wanneer u het reserveringsformulier heeft ingevuld, krijgt u te zien wat de totaalprijs is van onze diensten voor motor verhuur. Naast het huren van de motor geven wij u de mogelijkheid om verschillende benodigdheden te huren zoals een motorhelm, motorjas of motorbroek. Vervolgens ziet u onderaan hoeveel het u gaat kosten en hoeft u geen offerte op te vragen, maar kunt u direct gebruik maken van de reservering.

Duidelijke specificaties bij motor huren via Motor Centrum Eibergen!

Na reservering ontvangt u een bevestiging van ons zodat u weet dat uw reservering op correcte wijze is ontvangen. U bent van harte welkom op de ingevulde gewenste starttijd en de gewenste startdatum. Per motor vindt u een uitgebreide omschrijving waarbij er duidelijk te zien is wat de voor- en eventuele nadelen van de motor zijn. Wij begrijpen als geen ander dat het van belang is dat wij u begrijpelijke en duidelijke informatie verschaffen betreffende de specificaties van de motor. U wilt immers weten wat u kunt verwachten van het motor huren!

Meer weten over motor huren?

Daarnaast is het wellicht interessant om eens naar ons motorfietsen aanbod te kijken, u vindt verschillende crossmodellen bij ons, tevens kunt u bij ons terecht voor onder andere KTM, Triumph of Honda! Klik op onderstaand overzicht voor meer informatie over ons motor huren aanbod. Huur een motor bij Motor Centrum Eibergen voor optimale service en kwaliteit! Wilt u meer informatie over motor verhuur van Motor Centrum Eibergen? Bel ons gerust op 0545-477404 en vraag naar de mogelijkheden. Uw droom motor huren kan zeker bij ons!

 

Volg ons op Facebook