Trident 660

Bepalend voor het vermogen, de wendbaarheid en de opwindende prestaties van de Trident 660 is het 660 cc-blok; een Triumph-driecilinder die de perfecte balans biedt van een sterk koppel (zowel in het lage als hoge toerenbereik) dat piekt bij 64 Nm bij 6.250 tpm en een opwindend hoog vermogen dat piekt bij 81pk bij 10.250 tpm.
Wat het rijgedrag betreft, voelt de Trident 660 moeiteloos aan. De soepele 6-versnellingsbak is geoptimaliseerd voor plezier en rijvermogen, terwijl de slipkoppeling licht te bedienen is waardoor vermoeidheid bij de rijder vermindert en je nog langer van deze opmerkelijke motorfiets kunt genieten.

Speed Triple 1200 RS

De krachtigste, dynamische en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit. Een absolute revolutie op het gebied van Speed Triple-vermogen, prestaties, handling en technologie.

 

Speed Triple 1200 RR

De meest doelgerichte Speed Triple ooit. Volledig betrokken, totaal toegewijd, prachtig ontworpen… en vol prestatievermogen. De RR vertegenwoordigt een grote stap voorwaarts in rijgedrag met clip-onstuur en mooi kuipwerk voor de cockpit, plus voorwaartse zithouding.

Street Triple 765 MOTO2™ EDITION

Toonaangevende prestaties
Aangedreven door de evolutie van de Moto2™-racemotor, voor de beste prestaties, de beste specificaties en de meest wendbare Street Triple-reeks ooit. De ultieme Street Triple komt het dichtste bij een Moto2™-racer voor op de weg. Ultra-exclusief, en het summum van specificaties en houding.

Street Triple R

De ‘absolute Streetfighter’ is snel, wendbaar en nu nog betaalbaarder.  Deze Street Triple uit het middensegment biedt een verbeterde reactiesnelheid van de motor, agressieve stijl, uitstraling en houding en hoogwaardige technologie en apparatuur.

Street Triple RS

Deze generatie Street Triple RS heeft een aanzienlijk vernieuwd 765 cc-driecilinder blok, ontwikkeld door het Moto2™-motorteam van Triumph, met een hoog vermogen en koppel voor op het circuit. De Street Triple heeft altijd maatstaven gezet met zijn revolutionaire, toonaangevende rijvermogen.  Nu heeft de RS de lat weer hoger gelegd.

Volg ons op Facebook