Bonneville T100

Tijdloze stijl, opwindende prestaties en een vertrouwenwekkende makkelijke rit. De T100 is de perfecte introductie tot de iconische Bonneville-familie. Met alle kenmerkende accenten van een echte motorlegende biedt de T100 een prachtige iconische stijl, eenvoudige bediening en moderne mogelijkheden.

Bonneville T120

Verbeterde prestaties, bediening en technologie, tijdloos Bonneville-design DNA: het absolute Britse motorfietsicoon, prachtig geëvolueerd.

Bonneville Bobber

Niets is zo spannend als een Bobber – van zijn gespierde looks, tot zijn bekroonde gemakkelijke rijgedrag, nu prachtig geëvolueerd.

Bonneville Speedmaster

Originele Britse relaxte stijl, met verbeterde prestaties en rijeigenschappen, en een nog comfortabelere rit.

Scrambler 900

Spannende koppelrijke Bonneville-prestaties. De bijgewerkte stijlvolle en toegankelijke urban Scrambler 900 is er. Robuuste offroad houding, stoere veelzijdigheid en iconische stijl, met de mogelijkheden en prestaties voor allroad plezier.

Scrambler 1200 XC

Of u nu dagelijks pendelt of het avontuur van uw leven aangaat, de 1200 XC is gemaakt voor de perfecte rit.

Speed Twin 900

De moderne klassieke bestseller van Triumph, prachtig geëvolueerd met nog meer eersteklas vormgeving en details. Spannende prestaties en vertrouwenwekkend rijgedrag, nu met nog meer comfort en stijl.

Speed Twin 1200

Hogere prestaties, betere rijeigenschappen, verbeterde technologie en nog meer premium stijl. De ongelooflijke Speed Twin 1200 zet een nieuwe standaard.

Thruxton RS

Alle iconische kenmerken, features en kwaliteit van Triumph‘s beroemde Thruxton R, maar nu met de beste RS-specificaties, nog meer superieur caférace gedrag, een nog modernere stijl en een ongelooflijke afwerking en detail.

Volg ons op Facebook