Tiger 850 Sport
Tiger 900 GT

De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Tiger 900 Rally

Een opwindende nieuwe Tiger-serie, ontworpen voor maximaal offroad-avontuur en rijplezier gedurende de hele dag. Controle en comfort dankzij de beste prestaties en specificaties ooit van de driecilindermotor.

Tiger 1200 XR

Het perfecte instapmodel van de Tiger 1200, met een onweerstaanbare mix van een fantastisch comfort de hele dag door gecombineerd met een groot aantal technologische functies die allemaal bijdragen aan de veelzijdigheid van deze geweldige motorfiets.

Tiger 1200 XRx

De XRX uit het middensegment, met zijn responsievere motor en verbeterde rij-ergonomie, levert een nieuw niveau van prestaties, mogelijkheden en stijl op de weg, met een grote stap voorwaarts op het gebied van rijverbeterende functies en technologie.

Tiger 1200 XRt

Geniet van het ultieme, op de weg gerichte avontuur met de hoogste specificatie ‘volledig uitgeruste’ Tiger 1200 XRT. Vol met meer vermogen, geavanceerde ergonomie, moderne stijl en absoluut de allerbeste, meest geavanceerde technologie ooit in een Tiger XR.

Tiger 1200 XCx

Er is een wereld vol avontuur te ontdekken en de Tiger 1200 XCX brengt u daar in stijl. Belangrijke verbeteringen aan de motor, nieuwe technologie en ergonomische styling zorgen voor deze belangrijke stap in het off-road avontuurlijke rijden.

Tiger 1200 XCa

Wanneer u klaar bent voor het ultieme avontuurlijke rijden, maken de enorme technologie, ergonomie en verbeterde styling van de 1200 XCA van topklasse deze tweeledige Tiger wendbaarder en capabeler dan ooit tevoren.

Tiger 900 GT Pro

De Tiger 900 GT Pro heeft een klassebepalend chassis voor wendbaar dynamisch comfort, responsief driecilindermotorvermogen en rijverbeterende uitrusting en technologie om elke rit met vertrouwen te kunnen benaderen, ongeacht de afstand of de bestemming.

De topklasse Tiger 900 GT Pro biedt extra rijverbeterende opties voor op de weg gerichte avonturen in de stad, uitstekende mogelijkheden om over lange afstanden te rijden en alles daartussenin.

Volg ons op Facebook