Nieuwe Tiger 1200 GT

De nieuwe Tiger 1200 GT met gegoten wielen is een grote stap vooruit in avontuurlijk vermogen, houding en stijl die op de weg zijn gericht.

Nieuwe Tiger 1200 Explorer GT

De GT Explorer is volgepakt met technologie en in combinatie met z’n 30 liter tank voegt hij ongekende praktische bruikbaarheid, comfort en vermogen toe aan de categorie van de weggerichte adventure-motoren.

Nieuwe Tiger 1200 Rally Pro

Op zandwegen of op het asfalt, de Rally Pro combineert mogelijkheden, comfort en prestaties voor het ultieme allroad avontuur.

Nieuwe Tiger 1200 Rally Explorer

Verfijning met kracht. De nieuwe 30-liter tank Rally Explorer zet een nieuwe standaard en is gebouwd voor het grote avontuur.

Tiger Sport 660

Triple prestaties, toonaangevend vermogen en specificaties, en comfortabele veelzijdigheid – en dat alles voor een uitstekende prijs. De eerste keuze, met triple prestaties, ongelofelijk comfort, mogelijkheden en veelzijdigheid en de laagste eigendomskost in z’n categorie.

Tiger 850 Sport

Een standaard voor veelzijdige avonturen op de weg, in de stad, op de openbare weg en voor groot avontuur. Op maat gemaakt om het allemaal te kunnen doen – het karakter, de prestaties en de wendbaarheid van de Tiger, met een opvallende houding en aanpasbaarheid aan uw rijbehoeften.

Tiger 900 GT

De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Tiger 900 GT Pro

Extra functies voor dit GT-topmodel zijn onder meer: een unieke, op maat gemaakte vering met elektronisch instelbare RSU, Triumph Shift Assist, een vijfde rijmodus en een bandenspanningscontrolesysteem.

Tiger 900 Rally

Een opwindende Tiger-serie, ontworpen voor maximaal offroad-avontuur en rijplezier gedurende de hele dag. Controle en comfort dankzij de beste prestaties en specificaties ooit van de driecilindermotor.

Volg ons op Facebook