Trident 660

Bepalend voor het vermogen, de wendbaarheid en de opwindende prestaties van de Trident 660 is het 660 cc-blok; een Triumph-driecilinder die de perfecte balans biedt van een sterk koppel (zowel in het lage als hoge toerenbereik) dat piekt bij 64 Nm bij 6.250 tpm en een opwindend hoog vermogen dat piekt bij 81pk bij 10.250 tpm.
Wat het rijgedrag betreft, voelt de Trident 660 moeiteloos aan. De soepele 6-versnellingsbak is geoptimaliseerd voor plezier en rijvermogen, terwijl de slipkoppeling licht te bedienen is waardoor vermoeidheid bij de rijder vermindert en je nog langer van deze opmerkelijke motorfiets kunt genieten.

Speed Triple 1200 RS

De krachtigste, dynamische en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit. Een absolute revolutie op het gebied van Speed Triple-vermogen, prestaties, handling en technologie.

 

Speed Triple 1200 RR

De meest doelgerichte Speed Triple ooit. Volledig betrokken, totaal toegewijd, prachtig ontworpen… en vol prestatievermogen. De RR vertegenwoordigt een grote stap voorwaarts in rijgedrag met clip-onstuur en mooi kuipwerk voor de cockpit, plus voorwaartse zithouding.

Street Triple 765 MOTO2™ EDITION

Toonaangevende prestaties
Aangedreven door de evolutie van de Moto2™-racemotor, voor de beste prestaties, de beste specificaties en de meest wendbare Street Triple-reeks ooit. De ultieme Street Triple komt het dichtste bij een Moto2™-racer voor op de weg. Ultra-exclusief, en het summum van specificaties en houding.

Street Triple R

De ‘absolute Streetfighter’ is snel, wendbaar en nu nog betaalbaarder.  Deze Street Triple uit het middensegment biedt een verbeterde reactiesnelheid van de motor, agressieve stijl, uitstraling en houding en hoogwaardige technologie en apparatuur.

Street Triple RS

Deze generatie Street Triple RS heeft een aanzienlijk vernieuwd 765 cc-driecilinder blok, ontwikkeld door het Moto2™-motorteam van Triumph, met een hoog vermogen en koppel voor op het circuit. De Street Triple heeft altijd maatstaven gezet met zijn revolutionaire, toonaangevende rijvermogen.  Nu heeft de RS de lat weer hoger gelegd.

Nieuwe Tiger 1200 GT

De nieuwe Tiger 1200 GT met gegoten wielen is een grote stap vooruit in avontuurlijk vermogen, houding en stijl die op de weg zijn gericht.

Nieuwe Tiger 1200 Explorer GT

De GT Explorer is volgepakt met technologie en in combinatie met z’n 30 liter tank voegt hij ongekende praktische bruikbaarheid, comfort en vermogen toe aan de categorie van de weggerichte adventure-motoren.

Nieuwe Tiger 1200 Rally Pro

Op zandwegen of op het asfalt, de Rally Pro combineert mogelijkheden, comfort en prestaties voor het ultieme allroad avontuur.

Nieuwe Tiger 1200 Rally Explorer

Verfijning met kracht. De nieuwe 30-liter tank Rally Explorer zet een nieuwe standaard en is gebouwd voor het grote avontuur.

Tiger Sport 660

Triple prestaties, toonaangevend vermogen en specificaties, en comfortabele veelzijdigheid – en dat alles voor een uitstekende prijs. De eerste keuze, met triple prestaties, ongelofelijk comfort, mogelijkheden en veelzijdigheid en de laagste eigendomskost in z’n categorie.

Tiger 850 Sport

Een standaard voor veelzijdige avonturen op de weg, in de stad, op de openbare weg en voor groot avontuur. Op maat gemaakt om het allemaal te kunnen doen – het karakter, de prestaties en de wendbaarheid van de Tiger, met een opvallende houding en aanpasbaarheid aan uw rijbehoeften.

Tiger 900 GT

De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Tiger 900 GT Pro

Extra functies voor dit GT-topmodel zijn onder meer: een unieke, op maat gemaakte vering met elektronisch instelbare RSU, Triumph Shift Assist, een vijfde rijmodus en een bandenspanningscontrolesysteem.

Tiger 900 Rally

Een opwindende Tiger-serie, ontworpen voor maximaal offroad-avontuur en rijplezier gedurende de hele dag. Controle en comfort dankzij de beste prestaties en specificaties ooit van de driecilindermotor.

Bonneville T100

Tijdloze stijl, opwindende prestaties en een vertrouwenwekkende makkelijke rit. De T100 is de perfecte introductie tot de iconische Bonneville-familie. Met alle kenmerkende accenten van een echte motorlegende biedt de T100 een prachtige iconische stijl, eenvoudige bediening en moderne mogelijkheden.

Bonneville T120

Verbeterde prestaties, bediening en technologie, tijdloos Bonneville-design DNA: het absolute Britse motorfietsicoon, prachtig geëvolueerd.

Bonneville Bobber

Niets is zo spannend als een Bobber – van zijn gespierde looks, tot zijn bekroonde gemakkelijke rijgedrag, nu prachtig geëvolueerd.

Bonneville Speedmaster

Originele Britse relaxte stijl, met verbeterde prestaties en rijeigenschappen, en een nog comfortabelere rit.

Scrambler 900

Spannende koppelrijke Bonneville-prestaties. De bijgewerkte stijlvolle en toegankelijke urban Scrambler 900 is er. Robuuste offroad houding, stoere veelzijdigheid en iconische stijl, met de mogelijkheden en prestaties voor allroad plezier.

Scrambler 1200 XC

Of u nu dagelijks pendelt of het avontuur van uw leven aangaat, de 1200 XC is gemaakt voor de perfecte rit.

Speed Twin 900

De moderne klassieke bestseller van Triumph, prachtig geëvolueerd met nog meer eersteklas vormgeving en details. Spannende prestaties en vertrouwenwekkend rijgedrag, nu met nog meer comfort en stijl.

Speed Twin 1200

Hogere prestaties, betere rijeigenschappen, verbeterde technologie en nog meer premium stijl. De ongelooflijke Speed Twin 1200 zet een nieuwe standaard.

Thruxton RS

Alle iconische kenmerken, features en kwaliteit van Triumph‘s beroemde Thruxton R, maar nu met de beste RS-specificaties, nog meer superieur caférace gedrag, een nog modernere stijl en een ongelooflijke afwerking en detail.

Rocket 3 GT

Verbazingwekkende prestaties en uitstraling, met ongelofelijk comfort, een ontspannen rijhouding en moeiteloos toeren.

Rocket 3 R

De ultieme muscle roadster levert een direct wereldwijd toonaangevend koppel in combinatie met ongelooflijke controle, comfort en vermogen.

Chrome Edition

Tien iconische motoren, elk met een prachtig en uniek nieuw chromen design. Geïnspireerd door de klassieke custom look, prachtig uitgevoerd door Triumphs design- en productieteams van wereldklasse. Deze prachtige collectie van tien iconische Triumph-motorfietsen van de Chrome Edition is een eerbetoon aan handgemaakte stijl en traditie. De opwindende Modern Classic en Rocket 3 Chrome Edition, die bekend staan om de uitzonderlijke afwerking en details, versterken de positie van Triumph als de echte leider op het gebied van authentiek karakter en stijl.

Elke Chrome Edition-motorfiets, die slechts één jaar verkrijgbaar is, laat perfect het vakmanschap en de bekwaamheid zien van de toegewijde teams die de vaardigheid van het chromen details gedurende vele jaren hebben geperfectioneerd. Prachtig en gevoelig opgenomen in elk van deze tien iconische motorfietsen, kunnen Chrome Edition-rijders genieten van de opwindende prestaties, neutraal rijgedrag en moderne mogelijkheden van de nieuwste generatie motorfietsen, versterkt door een werkelijk exclusieve, op maat gemaakte look.

Volg ons op Facebook