Trident 660

Bepalend voor het vermogen, de wendbaarheid en de opwindende prestaties van de Trident 660 is het 660 cc-blok; een Triumph-driecilinder die de perfecte balans biedt van een sterk koppel (zowel in het lage als hoge toerenbereik) dat piekt bij 64 Nm bij 6.250 tpm en een opwindend hoog vermogen dat piekt bij 81pk bij 10.250 tpm.

Wat het rijgedrag betreft, voelt de Trident 660 moeiteloos aan. De soepele 6-versnellingsbak is geoptimaliseerd voor plezier en rijvermogen, terwijl de slipkoppeling licht te bedienen is waardoor vermoeidheid bij de rijder vermindert en je nog langer van deze opmerkelijke motorfiets kunt genieten.

Street Triple R

De ‘absolute Streetfighter’ is snel, wendbaar en nu nog betaalbaarder.  Deze nieuwe Street Triple uit het middensegment biedt een verbeterde reactiesnelheid van de motor, een geheel nieuwe, agressieve stijl, uitstraling en houding en hoogwaardige technologie en apparatuur.

Speed Triple 1200 RS

De krachtigste, dynamische en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit.

 

Tiger 850 Sport
Tiger 900 GT

De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Tiger 900 Rally

Een opwindende nieuwe Tiger-serie, ontworpen voor maximaal offroad-avontuur en rijplezier gedurende de hele dag. Controle en comfort dankzij de beste prestaties en specificaties ooit van de driecilindermotor.

Tiger 1200 XR

Het perfecte instapmodel van de Tiger 1200, met een onweerstaanbare mix van een fantastisch comfort de hele dag door gecombineerd met een groot aantal technologische functies die allemaal bijdragen aan de veelzijdigheid van deze geweldige motorfiets.

Tiger 1200 XRx

De XRX uit het middensegment, met zijn responsievere motor en verbeterde rij-ergonomie, levert een nieuw niveau van prestaties, mogelijkheden en stijl op de weg, met een grote stap voorwaarts op het gebied van rijverbeterende functies en technologie.

Tiger 1200 XRt

Geniet van het ultieme, op de weg gerichte avontuur met de hoogste specificatie ‘volledig uitgeruste’ Tiger 1200 XRT. Vol met meer vermogen, geavanceerde ergonomie, moderne stijl en absoluut de allerbeste, meest geavanceerde technologie ooit in een Tiger XR.

Tiger 1200 XCx

Er is een wereld vol avontuur te ontdekken en de Tiger 1200 XCX brengt u daar in stijl. Belangrijke verbeteringen aan de motor, nieuwe technologie en ergonomische styling zorgen voor deze belangrijke stap in het off-road avontuurlijke rijden.

Tiger 1200 XCa

Wanneer u klaar bent voor het ultieme avontuurlijke rijden, maken de enorme technologie, ergonomie en verbeterde styling van de 1200 XCA van topklasse deze tweeledige Tiger wendbaarder en capabeler dan ooit tevoren.

Tiger 900 GT Pro

De Tiger 900 GT Pro heeft een klassebepalend chassis voor wendbaar dynamisch comfort, responsief driecilindermotorvermogen en rijverbeterende uitrusting en technologie om elke rit met vertrouwen te kunnen benaderen, ongeacht de afstand of de bestemming.

De topklasse Tiger 900 GT Pro biedt extra rijverbeterende opties voor op de weg gerichte avonturen in de stad, uitstekende mogelijkheden om over lange afstanden te rijden en alles daartussenin.

Street Twin
Street Scrambler

Met een modern Scrambler-ontwerp, technologie gericht op de rijder en intuïtief rijgedrag is de nieuwe Street Scrambler geboren voor vrijheid en plezier.

Scrambler 1200 XC

Of u nu dagelijks pendelt of het avontuur van uw leven aangaat, de nieuwe 1200 XC is gemaakt voor de perfecte rit.

Bonneville T100

Tijdloze stijl, opwindende prestaties en een vertrouwenwekkende makkelijke rit. De T100 is de perfecte introductie tot de iconische Bonneville-familie. Met alle kenmerkende accenten van een echte motorlegende biedt de T100 een prachtige iconische stijl, eenvoudige bediening en moderne mogelijkheden.

Bonneville T120

Verbeterde prestaties, bediening en technologie, tijdloos Bonneville-design DNA: het absolute Britse motorfietsicoon, prachtig geëvolueerd.

Speed Twin

Hogere prestaties, betere rijeigenschappen, verbeterde technologie en nog meer premium stijl. De ongelooflijke Speed Twin zet een nieuwe standaard.

Bonneville Speedmaster

Originele Britse relaxte stijl, met verbeterde prestaties en rijeigenschappen, en een nog comfortabelere rit.

Bonneville Bobber

Authentiek, innovatief en spannend om te rijden – nu met nog meer prestaties, mogelijkheden, specificaties en stijl.

Thruxton RS

Alle kenmerken van de originele caféracer met meer vermogen, een betere wegligging en een modernere stijl. De naam Thruxton is een internationaal erkend motorrace-icoon, ontstaan uit het ongelooflijke succes op de Thruxton 500 en de Isle of Man TT, en inspireert een hele generatie fanatieke jonge caféracers.

Ontworpen en ontwikkeld om de legende verder te evolueren, de nieuwe Thruxton RS combineert het originele DNA van de caféracer met een pure originele stijl, terwijl de nieuwe Thruxton RS het niveau van moderne mogelijkheden en prestaties naar een hoger plan tilt.

 

Bobber TFC

Onze nieuwste Triumph Factory Custom brengt u pure ongeëvenaarde perfectie, van een exclusieve ultra-premium limited edition motorfiets voor rijders die een volledig unieke, echt speciale en absoluut prachtige Bonneville Bobber op maat willen bezitten.

Dit is een genummerde editie die nooit zal worden herhaald, met hogere prestaties en hoger gespecificeerde specificatie van onderdelen en technologie, gemaakt met de beste kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Volg ons op Facebook