KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2021

Snel en moeiteloos terrein afdekken, daar is de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S voor gemaakt. Een Adventure-gespecificeerde V-Twin met 160 pk en 138 Nm betekent dat hele ritten in het hele land gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd, terwijl Adaptive Cruise Control en Semi-active Suspension samen met herwerkte op de rijder gerichte ergonomie en technologie wendbaarheid en comfort op lange afstanden naar een geheel nieuw niveau. Het is een gewaagde claim, maar we zullen het halen – de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is de nieuwe maatstaf.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2021

Kies een punt op een kaart, laat een speld vallen en ga op pad. De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is ontworpen om het wildste, meest uitdagende terrein te doorkruisen met ongeëvenaarde vaardigheden en toonaangevende prestaties. Het laat ons maar één ding zeggen: onbekend terrein, pas op! De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is voorbereid en klaar om overal ter wereld zijn vlag te planten.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY

Het is moeilijk om de nuances van ‘beperkt’ en ‘grenzeloos’ in één zin uit te leggen. Maar met slechts 700 beschikbare eenheden wereldwijd, is de KTM 890 ADVENTURE R RALLY even exclusief als offroad. Met een WP Pro Components-ophanging die vergelijkbaar is met die van de fabrieks KTM 450 RALLY, een uniek kleurenschema en boordevol race-afgeleide onderdelen, is het enige dat de KTM 890 ADVENTURE R RALLY beperkt de productierun.

KTM 890 ADVENTURE R

Als de beste plaatsen het moeilijkst te bereiken zijn, is de KTM 890 ADVENTURE R de juiste machine om je daarheen te brengen. Met een nieuwe motor met een grotere capaciteit en extra prestaties, is dit een serieuze offroad-motorfiets die geschikt is voor reizen, klaar voor extreme ontsnappingen buiten de gebaande paden. Gebruikmakend van zijn enorme racekennis en ervaring, levert KTM een realistisch pakket gericht op de rijder die de uiterste grenzen van elk avontuur wil verkennen.

KTM 890 ADVENTURE

De rit hoeft niet te eindigen wanneer de weg dat doet. De KTM 890 ADVENTURE heeft de lichtgewicht en sportieve eigenschappen die je van een KTM ADVENTURE-motorfiets mag verwachten om een ​​uiterst capabele avontuurlijke tourer te leveren – zowel op als naast het asfalt. Nu met meer motorgrunt, verbeterde handling, extra afstelbaarheid van de vering en op de rijder gerichte technologie, is de KTM 890 ADVENTURE de ultieme weg- en grindreiziger.

KTM 890 ADVENTURE L

De rit hoeft niet te eindigen wanneer de weg dat doet. De KTM 890 ADVENTURE L heeft de lichtgewicht en sportieve kenmerken van de nieuwste generatie KTM 890 ADVENTURE-modellen en is speciaal ontwikkeld voor A2-licentiehouders die op zoek zijn naar een capabele avontuurlijke tourer – zowel op als naast het asfalt. De KTM 890 ADVENTURE L is voorzien van bijgewerkte prestatiecijfers om alle rijders met een A2-licentie te verwelkomen, en wordt geleverd met verbeterde handling, extra instelbare vering en op de rijder gerichte technologie.

KTM 390 ADVENTURE

Bevredig je rusteloze geest met de nieuwe KTM 390 ADVENTURE. Deze compacte eencilinder reis-enduromachine heeft een sportieve ontwerphouding, met de uitgebreide uitrusting en bewezen prestatiekenmerken van het KTM ADVENTURE-assortiment. De veelzijdige ergonomie, soepele vermogensafgifte en innovatieve technologie komen allemaal samen in een comfortabel, lichtgewicht pakket dat is gebouwd voor diegenen die meer avontuur in hun dagelijks leven willen opnemen.

KTM 690 ENDURO R

Rijd vanuit huis en voel de adrenaline opbouwen terwijl je asfaltbochten najaagt naar je favoriete offroad-locatie. Geen aanhanger nodig, draai gewoon aan het gas van de KTM 690 ENDURO R, die pas echt tot zijn recht komt als het vuil begint en het pad extremer wordt. Het lichtgewicht chassis, de agressieve styling en de vertrouwde 690 LC4-motor worden verbeterd door de nieuwste elektronica en WP XPLOR-ophanging. Beheers meer uitdagend terrein op deze lichtgewicht, krachtige koning van veelzijdigheid.

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA

Ongetwijfeld de puurste uitdrukking van KTM’s READY TO RACE-filosofie: de 2021 KTM 450 RALLY REPLICA komt rechtstreeks van de paden en duinen van de Dakar Rally en FIM Cross-Country Rally’s en is aangescherpt door de expertise van Red Bull KTM Factory Racing’s Toby Price, Sam Sunderland en Matthias Walkner. Deze racefiets in beperkte oplage profiteert van een nieuwe PANKL Racing Systems-versnellingsbak en herziene verhoudingen voor 2021, evenals een stijvere afstelling van de ophanging om het uitzonderlijke rijgedrag verder te verfijnen. Deze aanpassingen zijn het resultaat van de test- en competitie-bewezen ontwikkelingen in een van de zwaarste motorrace-arena’s.

Volg ons op Facebook