1290 SUPER ADVENTURE S 2023

Snel en moeiteloos terrein afdekken, daar is de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S voor gemaakt. Een Adventure-gespecificeerde V-Twin met 160 pk en 138 Nm betekent dat hele ritten in het hele land gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd, terwijl Adaptive Cruise Control en Semi-active Suspension samen met herwerkte op de rijder gerichte ergonomie en technologie wendbaarheid en comfort op lange afstanden naar een geheel nieuw niveau. Het is een gewaagde claim, maar we zullen het halen – de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is de nieuwe maatstaf.

1290 SUPER ADVENTURE R 2023

Kies een punt op een kaart, laat een speld vallen en ga op pad. De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is ontworpen om het wildste, meest uitdagende terrein te doorkruisen met ongeëvenaarde vaardigheden en toonaangevende prestaties. Het laat ons maar één ding zeggen: onbekend terrein, pas op! De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is voorbereid en klaar om overal ter wereld zijn vlag te planten.

890 ADVENTURE R

De vernieuwde KTM 890 ADVENTURE R bewijst dat de bestemming op de tweede plaats komt. Met zijn ongeëvenaarde vermogen om alles aan te kunnen, van snelwegen tot haarspeldbochten met rotsachtig grind, tot enkele geitenpaden, beschikt de KTM 890 ADVENTURE R over serieuze reismogelijkheden. Dankzij zijn ongelooflijk responsieve krachtbron, haarscherpe offroad-handling en de hele dag comfort, draait het allemaal om de reis.

890 ADVENTURE

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de KTM 890 ADVENTURE neemt avontuurlijke reizen serieus. De KTM 890 ADVENTURE, geüpdatet voor 2023, biedt ongeëvenaard rijgemak op alles, van snelwegen tot rotsachtige grind-haarspeldbochten. Compleet met herwerkte verstelbare vering, verbeterd zitcomfort en bescherming tegen de wind, de 2023 KTM 890 ADVENTURE is klaar om je naar onbekende plaatsen te brengen.

790 ADVENTURE 2023

De 2023 KTM 790 ADVENTURE is ontworpen om avontuurlijke reizen op twee wielen gemakkelijker te maken. Capabel, comfortabel en kosteneffectief, het voldoet niet alleen aan alle eisen van wat een avontuurlijke machine zou moeten zijn. in plaats daarvan breekt het helemaal uit de doos. Gebouwd rond een krachtige parallelle tweecilindermotor en voorzien van een toonaangevend elektronicapakket, is het de perfecte keuze voor rijders die de horizon willen achtervolgen.

690 ENDURO R

Rijd vanuit huis en voel de adrenaline opbouwen terwijl je asfaltbochten najaagt naar je favoriete offroad-locatie. Geen aanhanger nodig, draai gewoon aan het gas van de KTM 690 ENDURO R, die pas echt tot zijn recht komt als het vuil begint en het pad extremer wordt. Het lichtgewicht chassis, de agressieve styling en de vertrouwde 690 LC4-motor worden verbeterd door de nieuwste elektronica en WP XPLOR-ophanging. Beheers meer uitdagend terrein op deze lichtgewicht, krachtige koning van veelzijdigheid.

390 ADVENTURE

Bevredig je rusteloze geest met de nieuwe KTM 390 ADVENTURE. Deze compacte eencilinder reis-enduromachine heeft een sportieve ontwerphouding, met de uitgebreide uitrusting en bewezen prestatiekenmerken van het KTM ADVENTURE-assortiment. De veelzijdige ergonomie, soepele vermogensafgifte en innovatieve technologie komen allemaal samen in een comfortabel, lichtgewicht pakket dat is gebouwd voor diegenen die meer avontuur in hun dagelijks leven willen opnemen.

390 ADVENTURE SW

Voorbij zijn de dagen dat je van A naar B gaat. De 2023 KTM 390 ADVENTURE herschrijft de regels over wat het dagelijkse woon-werkverkeer moet zijn. De KTM 390 ADVENTURE combineert allroad-veelzijdigheid en bewezen betrouwbaarheid met real-world prestaties, om nog maar te zwijgen van avontuurlijke spaakwielen, een beproefde 373 cc-krachtbron.

450 RALLY REPLICA

De 2023 KTM 450 RALLY REPLICA, speciaal gebouwd en vakkundig ontworpen, is klaar om de zwaarste meertraps crosscountryraces ter wereld aan te gaan. Voortbouwend op de ervaring van meerdere overwinningen in de Rally-arena – evenals input van KTM-racers die leven om te winnen – blijft de 2023 KTM 450 RALLY REPLICA de meest READY TO RACE Rally-motorfiets op de markt.

Volg ons op Facebook