1090 adventure

PURE ADRENALINE

Degenen die ver en snel willen reizen hebben niet veel nodig. Gewoon het beste. Daarom hebben we het KTM 1090 ADVENTURE gebouwd om licht op de been te blijven, maar toch volledig uitgerust en gemakkelijker te rijden dan ooit. Multi-mode tractiecontrole en ABS zijn standaard en de motor is gebouwd met dezelfde geavanceerde technologie als de KTM 1290 SUPER ADVENTURE-modellen. Hoewel deze V-twin een beetje kleiner is, levert hij toch 125 pk (92 kW). En het is verkrijgbaar als een KTM ADVENTURE L dat beperkt is tot 70 kW en dat verder kan worden teruggebracht tot 35 kW om te voldoen aan de A2-licentievereisten. Het vederlichte chassis en de uitgebalanceerde vering werken samen met bekroonde Metzeler Tourance Next-banden om u overal mee naar toe te nemen waar en wanneer u maar wilt. Allemaal leuk, geen bulk – deze fiets is gemaakt om adrenaline te laden.

1090 adventure R

LAAT MAAR KOMEN

De KTM 1090 ADVENTURE R staart alles wat zich op zijn pad bevindt. Zijn vergevingsgezinde WP-ophanging, offroad-wielen met draadspaken en de ultramoderne 125 pk zuinige motor zetten je verder van de platgetreden paden af. Deze motorfiets is KTM’s meest offroad-capable ADVENTURE-model en maakt gebruik van dezelfde geavanceerde technologie als de KTM 1290 ADVENTURE R. Geïnspireerd door decennia van rallyovervallen heeft het de genen om de wildste avonturen aan te kunnen.

1290 Super Adventure R

KONING VAN AVONTUUR

De rallyexperts van KTM hebben de grote kanonnen voor hardcore avonturiers uitgebracht. Ze hebben 1301 cc, 140 Nm koppel en 160 pk (119 kW) verpakt in ’s werelds meest geavanceerde enduro-chassis voor reizen. Klaar om te gonzen op welk terrein dan ook, dit kilometersmakkende wapen is de ultieme offroad enduro voor het verkennen van het minder afgelegde pad – hoe moeilijker, hoe beter.

1290 Super Adventure S

ONGEËVENAARDE PRESTATIES

Of het nu het gaspedaal helemaal uit een opwindende hoek barst, of hard remmen terwijl het kantelt, de wetten van de natuurkunde verbuizend is waar de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S voor is gemaakt. De combinatie van 160 pk (119 kW), 140 Nm koppel en slechts een drooggewicht van 215 kg wordt in toom gehouden door de meest geavanceerde elektronica in de wereld van het motorrijden. Het enige dat u hoeft te doen, is u concentreren op de weg die voor u ligt en u stevig vasthouden terwijl u geniet van elke draai en draai onderweg naar uw bestemming.

790 Adventure R 2019

EXTREEM AVONTUUR

De 790 ADVENTURE R is ontwikkeld op basis van KTM’s offroad race-DNA en is een serieuze offroad-motorfiets die is uitgerust voor extreem terrein. Met de hardcore avonturier in gedachten, balanceert het de kracht van een tweeling, met de lichtheid en wendbaarheid van een eencilinder offroad fiets, om nieuwe rijmogelijkheden te openen. Het biedt een indrukwekkend brandstofbereik zonder afbreuk te doen aan de wendbaarheid, het voedt een krachtige maar compacte, soepele en betrouwbare motor. Toegang tot meer extreem en ver offroad-terrein dankzij eenvoudig te gebruiken rijhulpmiddelen en praktische ergonomie.

690 Enduro R

ACE VAN ALLE OPPERVLAKKEN

Rijd van huis en voel de adrenaline opbouwen terwijl je de bochten van het asfalt volgt naar je favoriete offroad-locatie. Geen enkele aanhangwagen vereist gewoon het gas geven van de geheel nieuwe KTM 690 ENDURO R, die pas echt tot zijn recht komt als het vuil begint en het parcours extremer wordt. Het nieuwe chassis, de herziene styling en een bijgewerkte versie van de vertrouwde 690 LC4-motor worden verbeterd door verbeterde elektronica en nieuwe WP XPLOR-ophanging. Leer meer uitdagend terrein op deze lichtgewicht, krachtige koning met veelzijdigheid.

450 Rally

WOESTIJN DOMINATOR

KTM domineert de Dakar Rally sinds 2001. Om de voorsprong te behouden, werd een nieuwe fabrieksracefiets onthuld tijdens de Dakar-rally van 2018. Voor 2019 zijn hetzelfde algemene ontwerp, dezelfde lay-out en functies nu beschikbaar voor niet-fabrieksrijders met serieuze Dakar-, rally-raid- en cross-country rallyambities.

790 Adventure 2019

ONBEPERKT AVONTUUR

Als je op zoek bent naar een krachtige motorfiets die lichtgewicht en compact is, een die is gespecialiseerd in avontuurlijke tochten met de mogelijkheid om verder offroad te gaan wanneer het asfalt eindigt, zoek dan niet verder dan de KTM 790 ADVENTURE. Deze sportieve reismotor, met KTM’s offroad-genen, is gebouwd voor eindeloze reisexuropexpedities en biedt enorm veel potentieel voor offroad-rijden. Of het nu in de woestijn is, op afgelegen bergpaden of een transcontinentale overtocht, geen enkele andere enduro-fiets met twee cilinders kan het evenaren.

Volg ons op Facebook