1290 SUPER DUKE R 2019

HET BEEST

THE BEAST gaat niet over het hakken van woorden of stoten. Bot, brutaal en extreem – er is niets kleins aan deze hypernaakte fiets. Met een geüpdatet ontwerp, een mega krachtige 1301 cc V-twin motor en uitzonderlijke allround handling, respecteert de KTM 1290 SUPER DUKE R respect.

790 Duke 2019

DE SCALPEL

De KTM 790 DUKE is ontzettend nauwkeurig. De behendigheid die je zou verwachten van een single, vermengd met de vlezige stoot van een tweeling. Hij snijdt hoeken met uiterste precisie en biedt de gloednieuwe 799 cc LC8c parallelle dubbele motor genesteld in een van de lichtste en meest compacte chassis eromheen. Bij de KTM 790 DUKE draait alles om snel waar het telt – in de hoeken. Dynamisch vegen van de ene bocht naar de volgende, u in het hart van de actie plaatsen en niet aan de zijlijn.

690 Duke 2019

De originele DUKE was revolutionair toen hij twee decennia geleden werd uitgebracht. Als KTM’s eerste single-cylinder-straatfiets groeide deze al snel uit tot een cultklassieker, die extreem plezier toevoegt aan een rauw en radicaal concept. De KTM 690 DUKE van tegenwoordig is de dichtste vertolking van de originele DUKE, maar dan met moderne vormgeving, verfijningen en verbeteringen. ‘S Werelds krachtigste motorfiets met één cilinder staat opnieuw op de eerste rij. Lang leve de DUKE!

390 Duke 2019

DE CORNER ROCKET

De KTM 390 DUKE is een puur voorbeeld van wat zoveel mensen aantrekt voor de opwinding van straatmotorfietsen. Deze Corner Rocket maximaliseert genot en gebruikswaarde en neemt de eer waar overal behendig mee omgaat. Licht als een veertje, krachtig en boordevol geavanceerde technologie, het garandeert een spannende rit, of je nu je weg baant door de stedelijke jungle of je naam in een woud van bochten snijdt.

Volg ons op Facebook