KTM 450 SX-F

De 2022 KTM 450 SX-F laat zijn aanwezigheid voelen – zelfs voordat hij de pitlane verlaat. Dankzij een krachtige, kampioenschapswinnende motor die een toonaangevende 63 pk levert, levert de KTM 450 SX-F holeshot-winnende prestaties met zelfverzekerd, kogelvrij rijgedrag, ronde na ronde. In eenvoudige bewoordingen blijft de KTM 450 SX-F degene die te verslaan is wanneer de poort valt, en komt het dichtst bij een fabrieksracemachine, direct uit de doos.

KTM 350 SX-F

Sinds de KTM 350 SX-F in 2010 zijn internationale racedebuut maakte, heeft hij een compromisloze mix van pk’s en wendbaarheid geleverd. Met een uitzonderlijke vermogen-gewichtsverhouding, ultralicht rijgedrag en een winnende acceleratie, scheurt de 2022 KTM 350 SX-F opnieuw de motorcrossscene binnen als de onwaarschijnlijke die er is.

KTM 250 SX-F

The 2022 KTM 250 SX-F is ready to keep its unwavering momentum in the 250 4-Stroke class going, by boasting class-leading power and speed, not to mention unrivaled power delivery. Laying the power down effectively is the secret to fast lap times and this capable package has all the right credentials to get the most important job done – getting to the chequered flag first.

KTM 450 SX-F FACTORY EDITION

De KTM 450 SX-F FACTORY EDITION is een machine die het kampioenschap wint. Met zijn ontwikkeling op basis van feedback die rechtstreeks afkomstig is van elite Motocross- en Supercross-racers, is het de kracht achter het succes van Red Bull KTM Factory Racing-rijders over de hele wereld. Een formule voor de overwinning, de KTM 2021 SX-F FACTORY EDITION uit 450 wordt standaard geleverd met een lijst met updates, waaronder KTM’s eigen Connectivity Unit, waarmee elke rijder het potentieel van de innovatieve myKTM-app rechtstreeks uit de showroom kan verkennen.

KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS

Er zijn minder spectaculaire etappes voor crossmotorracen dan de glamour en allure van AMA Supercross en met de KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS heeft KTM een speciale motorfiets die perfect geschikt is voor dit doel. De gedecoreerde KTM 250 SX-F is niet alleen getuned en aangepast voor competitie met een krachtige DOHC-motor en lichtgewicht chassisontwerp, maar de vele extra functies zorgen ervoor dat de KTM 250 SX-F TROY LEE DESIGNS echt opvalt. Reken voor 2021 op de nieuwe Connectivity Unit en de myKTM-app voor een eenvoudige configuratie van de motor en ophanging via een mobiel apparaat. Er zijn ook fabriekscomponenten zoals de Akrapovič-geluiddemper, drievoudige klemmen, wielen, voorvorkstartinrichting, semi-zwevende voorschijf en Hinson-koppelingsdeksel. De TLD-teamgraphics en het oranje frame maken de motorfiets tot een van de scherpste blikken in de hele motorcrosscatalogus.

KTM 250 SX 2022

De KTM 250 SX is een legende onder motorcrossers. Met een krachtige tweetaktmotor, een bewezen state-of-the-art chassis en hoogwaardige componenten, zijn er maar weinig andere machines die in de buurt komen van zijn pure wreedheid. Dit beproefde racewapen is de juiste keuze voor diegenen die gedijen op dat glorieuze 2-takt geluid terwijl ze de ene hete ronde na de andere kapot slaan.

KTM 150 SX 2022

De KTM 150 SX is een levendig pakket dat letterlijk een klasse apart is. Met voldoende vuurkracht om de 250 cc 4-taktmotoren aan te kunnen, een lichtgewicht chassis en een compacte motor die toonaangevend koppel en vermogen produceert, biedt de KTM 150 SX een ongeëvenaarde motorcrosservaring als nooit tevoren.

KTM 125 SX 2022

The KTM 125 SX is the most compact and lightweight of the full-sized KTM motocross arsenal, delivering championship-winning performance to up-and-coming racers. Due to its confidence-inspiring performance, lightweight chassis and overall agility, the KTM 125 SX has become the most competitive 125 cc 2-Stroke engine in its class. For 2022, This 2-Stroke screamer is the ultimate entry point into the pro ranks and a sure-fire way to add to the trophy collection.

KTM 85 SX 19/16

De 2022 KTM 85 SX biedt een echte smaak van de grote competities door jonge racers een echte grote fietservaring te geven met een indrukwekkende lijst van componenten en zinderende prestaties. Dit is ook te danken aan het lichtgewicht, hoogwaardige frame waarin een compact raketschip van een motor is ondergebracht, dat ongeëvenaarde rijeigenschappen biedt en het ultieme platform biedt voor aspirant-racers.

KTM 85 SX 17/14

De 2022 KTM 85 SX biedt een echte smaak van de grote competities door jonge racers een echte grote fietservaring te geven met een indrukwekkende lijst van componenten en zinderende prestaties. Dit is ook te danken aan het lichtgewicht, hoogwaardige frame waarin een compact raketschip van een motor is ondergebracht, dat ongeëvenaarde rijeigenschappen biedt en het ultieme platform biedt voor aspirant-racers.

KTM 65 SX

De KTM 65 SX deelt dezelfde ontwikkelingsstrategie als de grotere 2-taktmotoren. Het heeft alles wat de grotere fietsen doen, van een goede koppeling en versnellingsbak tot de nieuwste WP XACT-voorvorken met revolutionaire AER-technologie, moderne, agressieve graphics en vermogensafgifte die de maatstaf in zijn klasse bepalen. Net als zijn grotere tegenhangers, is de KTM 65 SX overal in de echte wereld READY TO RACE geschreven.

KTM 50 SX

De KTM 50 SX is een echte READY TO RACE motorcrossmachine. Het is een echte crossmotor die, net als zijn grotere broers, is geproduceerd met componenten van topkwaliteit, echte race-gefokte input en doordachte ontwikkeling. Het spreekt voor zich dat de KTM 50 SX de enige keuze is als je de wereld van MX binnenstapt.

KTM 50 SX MINI 2022

De KTM 50 SX MINI is een echte READY TO RACE motorcrossmachine. Het is een echte crossmotor die, net als zijn grotere broers, is geproduceerd met componenten van topkwaliteit, echte race-gefokte input en doordachte ontwikkeling. Het spreekt voor zich dat de KTM 50 SX de enige keuze is als je de wereld van MX binnenstapt, en zelfs de jongste rijders naar de strating gate brengt.

KTM 50 SX FACTORY EDITION

De FACTORY EDITIONs van KTM zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling van Factory Race-machines voor enkele van de snelste rijders ter wereld die strijden op een van de meest uitdagende terreinen. Junior rijders en racers die op de KTM 50 SX FACTORY EDITION klimmen, kunnen dit doen in de wetenschap dat ze toonaangevende prestaties ervaren met ultramoderne WP-ophanging, hoogwaardige remmen en een minimaal gewicht.

De KTM 50 SX FACTORY EDITION 2021 beschikt over verschillende upgrades met herwerkte jetting, een kleiner achtertandwiel en een herziene configuratie van koppelingsveren voor een eenvoudigere bediening. Een nieuwe esthetiek betekent een FACTORY EDITION grafisch pakket, oranje/zwarte kettingkast, CNC-gefreesde koppelings- en ontstekingsdeksels, grijze handgrepen en een blauw zadel om de aantrekkingskracht van de ‘werkfiets’ te versterken. Een FMF-uitlaatsysteem geeft ook de status van de motor aan als een onmisbare koploper op het circuit.
HOOGTEPUNTEN VAN HET MODEL

KTM SX-E 5

De KTM SX-E 5 is een volledig elektrische minicrosser gericht op zowel beginnende als competitieve junior rijders. Met geen uitstoot en minimale geluidsvervuiling, neemt hij zijn plaats in bij de voorhoede van de competitieve minicross en biedt hij een echt READY TO RACE-alternatief voor de benzinemotor van 50 cc. Met hoogwaardige componenten die hem aanzienlijk anders maken dan de vele elektrische minifietsen die op de markt verkrijgbaar zijn, is de KTM SX-E 5 een volwaardige wedstrijdmotorfiets, waardoor hij toegankelijker is voor jongere rijders voor gebruik in gebieden waar geluidsemissies zijn beperkt.

Volg ons op Facebook