KTM 500 EXC-F 2022

Zie de 2022 KTM 500 EXC-F als een voorhamer. Krachtig, effectief en ronduit verwoestend. Maar dankzij een wendbaar chassis en zijn nog compactere hightech motor, is deze krachtige machine met grote cilinderinhoud verrassend licht en rijdbaar. Als gevolg hiervan heeft deze 510 cc SOHC eencilinder krachtpatser een ongelooflijke vermogen-gewichtsverhouding en biedt hij niets minder dan de meest dynamische en opwindende dual-sportervaring die er is.

KTM 450 EXC-F

Met indrukwekkende en efficiënte prestaties, een lichtgewicht frame en subframe, race-bewezen carrosserie en ergonomie, een compact uitlaatsysteem en uitzonderlijke koeling en vering, zal de KTM 450 EXC-F zeker de maatstaf blijven voor alle anderen om te volgen.

KTM 350 EXC-F

De KTM 350 EXC-F staat algemeen bekend om zijn 250-achtige wendbaarheid en 450-achtige kracht en is iets geworden om rekening mee te houden. Het kreeg onmiddellijke erkenning bij zijn aankomst in 2012, het is een toonaangevend dual-sportmodel geworden vanwege zijn pure rijdbaarheid en concurrentievermogen op elk terrein. Kortom, het bevat alle kaarten.

KTM 250 EXC-F

Wat misschien wel de kleinste motor in het KTM 4-takt-assortiment is, de 2022 KTM 250 EXC-F heeft een verrassende stoot. Met zijn compacte afmetingen, minimaal gewicht en fantastische handling is de KTM 250 EXC-F al lang een favoriet voor zowel gemotiveerde amateurs als ambitieuze professionals. Dankzij het geavanceerde brandstofinjectiesysteem biedt deze krachtbron ook toonaangevende prestaties, een laag koppel en een vertrouwenwekkende vermogensafgifte.

KTM 500 EXC-F SIX DAYS

De KTM 500 EXC-F SIX DAYS wordt beschouwd als de zwaarste raket in het enduro-arsenaal van KTM en vertegenwoordigt alles waar we van houden aan grote eencilinder 4-taktmotoren: koppel, acceleratie en onbetwistbaar vermogen. Deze is toevallig verpakt in geheel nieuwe ‘International Six Days Enduro’ (ISDE) -kleuren en bevat een uitgebreide lijst met eersteklas componenten, die allemaal speciaal zijn ontworpen en verfijnd door KTM’s eigen onderzoek en ontwikkelingsafdeling.

KTM 450 EXC-F SIX DAYS

De KTM 450 EXC-F SIX DAYS was lange tijd degene die de grote 4-takt-inzetten wist te verslaan. Grote kracht, ongeëvenaarde behendigheid en vrachtwagenladingen koppel zorgen ervoor dat dit READY TO RACE enduro-wapen aan het scherpe einde van elke offroad-strijd staat. Voor 2022 behoudt het zijn kampioenschapswinnende afkomst, maar brengt het opnieuw afgestemde ondersteuning, retro-stijl graphics en nog meer aanwezigheid in de racepaddock.

KTM 350 EXC-F SIX DAYS

De KTM 350 EXC-F SIX DAYS graaft opnieuw in zijn achterste knobbels en houdt zich staande als de koning van de middenweg. Met goed gedocumenteerde prestaties en wendbaarheid, gecombineerd met hoogwaardige KTM SIX DAYS-componenten – om nog maar te zwijgen van een trofeeënkamer die groter is dan de meeste – staat de 2022 KTM 350 EXC-F SIX DAYS klaar voor nog een jaar van podiumplaatsen.

KTM 250 EXC-F SIX DAYS

De 2022 KTM 250 EXC-F SIX DAYS heeft de kleinste motor in de KTM 4-takt SIX DAYS-reeks, maar vergis je niet – dit is geen vlieggewicht. Hoewel hij misschien een lichtgewicht chassis heeft, maakt hij gebruik van een indrukwekkende krachtbron met brandstofinjectie die toonaangevende prestaties, een enorm koppel en een vertrouwenwekkende vermogensafgifte biedt. Het belangrijkste is echter dat het de klus geklaard krijgt. Het enige wat je dan nog te zeggen hebt, is RACE ON!

KTM 350 EXC-F WESS

De KTM 350 EXC-F WESS is gebouwd om de diverse en moeilijke uitdagingen voor concurrenten in het WESS Enduro World Championship te overwinnen. Van explosies via snelle paden tot de technische details van grote obstakels, de mix van kracht en respons van alle aspecten van deze motorfiets voldoet aan de voorwaarden voor een breed scala aan rijderscapaciteiten. Met dit speciale model kunnen KTM Enduro-fans dicht bij de fabrieks-READY TO RACE-opstelling komen. Voor het eerst toegepast in een KTM Enduro-model, biedt de WP XACT-luchtvorktechnologie een fabrieksbehandeling aan elke KTM-fan. Extra en exclusieve upgrades zijn onder meer de fabriekswielen met hun geanodiseerde naven, radiatorventilator en beschermers, een racestoel, een Supersprox stealth-achtertandwiel, een kaartkeuzeschakelaar, veiligheidsbedrading voor de achterrem, CNC-gefreesde drievoudige klemmen en nog veel meer. Dit opmerkelijke 4-taktmodel heeft een kenmerkende WESS-grafische stijl gekregen om de look af te maken.

Volg ons op Facebook