500 EXC-F

Beschouw de KTM 2023 EXC-F uit 500 als een veelzijdige voorhamer. Overal keihard, effectief en volkomen verwoestend. Maar dankzij een wendbaar chassis en zijn nog compactere hightech motor is dit dual-sportwapen met grote cilinderinhoud verrassend licht en berijdbaar. Het resultaat is dat deze 510 cc SOHC eencilinder-krachtpatser een ongelooflijke vermogen-gewichtsverhouding heeft en niets minder dan de meest dynamische en opwindende optie biedt voor weekendritten, enduro-wedstrijden of rallyevenementen.

450 EXC-F

Met indrukwekkende en efficiënte prestaties, een lichtgewicht frame en subframe, in de race bewezen carrosserie en ergonomie, een compact uitlaatsysteem en uitzonderlijke koeling en vering, zal de KTM 450 EXC-F zeker de maatstaf blijven voor alle anderen die zullen volgen.

350 EXC-F

Alom bekend om zijn 250-achtige behendigheid en 450-achtige kracht, is de KTM 350 EXC-F iets geworden om rekening mee te houden. Bij zijn aankomst in 2012 kreeg hij onmiddellijke erkenning en is hij een frequente verschijning op het podium geworden in de FIM Hard Enduro World en de EnduroGP Championships, dankzij zijn pure berijdbaarheid en concurrentievermogen op elk terrein. Kortom, het houdt alle kaarten vast.

250 EXC-F

Wat misschien wel de kleinste motor in het KTM 4-takt-assortiment is, de 2022 KTM 250 EXC-F heeft een verrassende stoot. Met zijn compacte afmetingen, minimaal gewicht en fantastische handling is de KTM 250 EXC-F al lang een favoriet voor zowel gemotiveerde amateurs als ambitieuze professionals. Dankzij het geavanceerde brandstofinjectiesysteem biedt deze krachtbron ook toonaangevende prestaties, een laag koppel en een vertrouwenwekkende vermogensafgifte.

500 EXC-F SIX DAYS

De KTM 500 EXC-F SIX DAYS wordt beschouwd als de zwaarste raket in het enduro-arsenaal van KTM en vertegenwoordigt alles waar we van houden aan grote eencilinder 4-taktmotoren: koppel, acceleratie en onbetwistbaar vermogen. Deze is toevallig verpakt in geheel nieuwe ‘International Six Days Enduro’ (ISDE) -kleuren en bevat een uitgebreide lijst met eersteklas componenten, die allemaal speciaal zijn ontworpen en verfijnd door KTM’s eigen onderzoek en ontwikkelingsafdeling.

450 EXC-F SIX DAYS

De KTM 450 EXC-F SIX DAYS is al lang de te kloppen speler op het gebied van viertaktmotoren. Grote kracht, ongeëvenaarde behendigheid en vrachtwagenladingen koppel zorgen ervoor dat dit READY TO RACE enduro-wapen op het scherpst van de snede staat in elk offroad-gevecht. Voor 2023 behoudt hij zijn kampioenstitel, toonaangevende vering en typische KTM SIX DAYS-stijl.

350 EXC-F SIX DAYS

De KTM 350 EXC-F SIX DAYS graaft opnieuw in zijn achterste knobbels en houdt zich staande als de koning van het middengebied. Met goed gedocumenteerde prestaties en wendbaarheid, gecombineerd met KTM SIX DAYS-componenten van de bovenste plank – om nog maar te zwijgen van een trofeeënkamer die groter is dan de meeste – staat de 2023 KTM 350 EXC-F SIX DAYS klaar voor nog een jaar podiumplaatsen.

250 EXC-F SIX DAYS

De 2023 KTM 250 EXC-F SIX DAYS heeft de kleinste motor in de KTM 4-takt SIX DAYS line-up, maar vergis je niet – dit is geen vlieggewicht. Hoewel hij mag bogen op een lichtgewicht chassis, maakt hij gebruik van een indrukwekkende motor met brandstofinjectie die toonaangevende prestaties, een enorm koppel en een vertrouwenwekkende vermogensafgifte biedt. Het belangrijkste is echter dat het werk wordt gedaan. Het enige wat er dan nog te zeggen valt, is RACE ON!

Volg ons op Facebook