Norden 901 Expedition

De Norden 901 Expedition is een uitzonderlijke evolutie van de baanbrekende Norden 901. Deze technisch verbeterde tourmachine is gebouwd om direct vanuit de showroom wereldwijde avonturen aan te gaan en is uitgerust met alle onderdelen die nodig zijn om nieuwe werelden te ontdekken. De Norden 901 Expedition met zijn opvallende kleurstelling is gebouwd voor pioniers. Begin vandaag nog met het verkennen van de wereld.

Norden 901

De Norden 901 is een uitzonderlijke adventure touring-motorfiets. Deze motor wordt aangedreven door een soepele en koppelrijke 889 cc parallelle tweecilinder, geplaatst in een lichtgewicht stalen buizenframe, en dé complete afstandsvreter. Op de weg en op ruiger terrein, met zijn 105 pk schittert de Norden 901 op elk avontuur. De motor beschikt over premium, hoogwaardige offroad-schokdempers, veelzijdige banden die in alle situaties grip bieden en ergonomie die op langere ritten verbeterd comfort bieden. Verken de wereld op je eigen manier met de Norden 901.

701 Enduro

De grenzeloos veelzijdige 701 Enduro is ongelooflijk capabel in stedelijk gebied, maar blinkt pas echt uit op zijn geliefde offroad-terrein. De 701 Enduro is gebaseerd op de machines waarmee het merk wereldkampioenschappen heeft gewonnen en geproduceerd met geavanceerde productietechnieken. Mede door de ultramoderne elektronica en diverse rijhulpmiddelen levert deze motor ongeëvenaarde prestaties.

Volg ons op Facebook