Hard Cross HC5

Introductie van de echt intuïtieve HC5 – ontworpen om de prestaties te leveren die professionele rijders verwachten. Met een waardige hoeveelheid ingeslagen vermogen, wordt u opgetild door de merkbare toename van het koppel wanneer dat nodig is – waardoor de spanning van bergop en bergaf rijden opwindender is dan ooit.

Hard Cross HC4

Aangedreven door de lichtere en efficiënte Shimano EP8-aandrijfeenheid, heeft de HC4 het onderscheidende vermogen om je omhoog en vooruit te duwen wanneer het er het meest toe doet. Gebouwd op een nieuw ontwikkeld aluminium frame – het is sterk en toch merkbaar licht.

Hard Cross HC3

Klim bergop net zo zelfverzekerd als bergafwaarts. De rijdynamiek van de HC3 wordt verbeterd door zijn nieuwe gecentraliseerde zitpositie; waardoor ritten soepeler kunnen verlopen en de bediening ongeëvenaard is.

Hard Cross HC2

Ga nieuwe uitdagende paden aan in de wetenschap dat je de middelen hebt om te slagen. De kinematica en kenmerken van de HC2 bieden de behendigheid en stevigheid om de meest krachtige paden aan te gaan.

Hard Cross HC1

De HC1 is een uitgebalanceerde enduro die in staat is om aan de eisen van grote trails te voldoen zonder in te leveren op comfort en intuïtiviteit. Perfect voor degenen die nieuw zijn in de discipline, of die een stapje verder willen gaan.

Mountain Cross MC6

De ultieme E-MTB, de MC6, is het kenmerkende model van onze nieuwe All Mountain-vloot. Met zijn intuïtieve rijgeometrie, gekoppeld aan een nieuw lichtgewicht carbon frame en krachtige Shimano EP8 motor, is dit de meest comfortabele en wendbare E-MTB die we ooit hebben gemaakt.

Mountain Cross MC5

De MC5 is gebouwd voor diegenen die hunkeren om zich over te geven aan de uitgestrekte curiositeiten die de natuur stelt. Husqvarna’s intuïtieve dynamische rijconcept komt tot leven op de MC5 – waardoor het de ultieme machine is om het onbekende na te jagen.

Mountain Cross MC4

Uitgerust met eersteklas functies en verbeterd met verbeterde dynamiek; een resultaat van een nieuw geperfectioneerde geometrie en zitpositie – De MC4 tilt de E-MTB-ervaring naar een hoger niveau dan ooit tevoren, van het beklimmen van bergen tot het bedwingen van bergkammen.

Mountain Cross MC3

Met een nieuw ontwikkeld aluminium frame dat beduidend lichter is dan zijn voorganger, gekoppeld aan een merkbaar krachtige motor; de nieuwe MC3 biedt je een indrukwekkende mix van controle, koppel en comfort op elke trail.

Mountain Cross MC2

Ambities mogen geen grenzen kennen. De MC2, met zijn opvallende combinatie van functies, biedt rijders de middelen om moeiteloos hoger terrein te beklimmen en sterker naar beneden te komen.

Mountain Cross MC1

De MC1 is een alleskunner door zijn ontwerp en geeft je de zekerheid om rustig bergen te overwinnen, heuvels af te dalen en door schilderachtige tochten te cruisen – dankzij het ondersteunende dynamische chassis, de nieuwe geometrie en motor.

Light Cross LC6

De LC6 is de avontuurlijke E-MTB. Ontworpen met prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid als kern, is hij verbeterd met nieuw ontwikkelde functies en belangrijke benodigdheden – waardoor hij extreem gemakkelijk te rijden is.

Light Cross LC5

Een levendige en efficiënte fiets voor gevarieerde terreinen – de LC5 is uitgerust met een Shimano EP8-motor, Husqvarna’s passieve motor en batterijkoeling en glijdende batterij voor probleemloze avonturen.

Light Cross LC4

Met zijn intuïtieve rijgeometrie en krachtige Shimano EP8-motor, stelt de LC4 je in staat om naadloos van rijstijl en routes te veranderen wanneer je maar wilt.

Light Cross LC3

Geef toe aan je gevoel voor avontuur met de LC3 als compatibele metgezel. Met een licht, nieuw ontwikkeld aluminium frame, 120 mm veerweg en een Core S1-accu is hij klaar voor excursies.

Light Cross LC2

Zet je schrap voor nieuwe sensaties. De LC2 is verbeterd met krachtige voordelen en benodigdheden om u te helpen nieuwe technieken te ontwikkelen en nieuwe routes uit te stippelen.

Light Cross LC1
Volg ons op Facebook