TX125

Deze wedstrijdmotorfiets voor gesloten circuits is ultralicht en compact en daarmee de ideale springplank naar de enduro-wereld. De TX 125 beschikt over de nieuwste tweetaktmotortechnologie die zich richt op de ideale massacentralisatie voor een moeiteloze berijdbaarheid en minimale vermoeidheid van de berijder. De TX 125 heeft hetzelfde onderscheidende en vooruitstrevende uiterlijk dat het hele aanbod siert, samen met een geheel vernieuwd chassis, en een superieure achterbrug en ophanging.

TE 250i

De TE 250i vormt een revolutie in tweetakttechnologie, omdat deze de eenvoudige, onderhoudsvriendelijke tweetakter nog makkelijker maakt. Door de toevoeging van elektronisch geregelde brandstofinspuiting wordt de brandstofverhouding automatisch ingesteld, zodat dit niet meer op basis van hoogte en temperatuur handmatig hoeft te gebeuren en het motorvermogen altijd perfect wordt geregeld. Bovendien brengt een pomp automatisch en volgens ingestelde verhoudingen tweetaktolie in, zodat brandstof en olie niet meer vooraf hoeven worden gemengd en er dus meer rijtijd overblijft.

TE300i

Met zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt de TE 300i de perfecte balans tussen vermogen en lichtgewicht wendbaarheid. De elektronische brandstofinjectie zorgt ervoor dat de vertrouwde 2-takt extreem goed handelbaar is. Door ongeacht de condities een perfecte brandstofdosering te garanderen, biedt het systeem altijd een soepele en nauwkeurige vermogensafgifte zonder dat de injectors hoeven te worden aangepast. Door de toepassing van een afzonderlijk oliereservoir en pomp wordt 2-taktolie onafhankelijk en in gereguleerde verhoudingen bijgemengd zodat brandstof en olie niet langer zelf te hoeven worden gemengd.

FE250

De FE 250 is de 4-taktmotor met de kleinste cilinderinhoud van de enduro-lijn. Dankzij de kleine cilinderinhoud is de FE 250 zeer licht en blinkt deze uit op ruig terrein, terwijl toch het koppel en de prestaties van een 4-taktmotor worden geleverd. Bovendien beschikt de FE 250 over de beste WP-vering in zijn klasse, selecteerbare motorinstellingen, een hydraulische Magura-koppeling en tal van andere hoogwaardige onderdelen. Dit alles resulteert in onovertroffen kwaliteit en optimale betrouwbaarheid.

FE350

De FE 350 staat bekend om zijn flexibiliteit op alle soorten terrein. Met zijn lichtgewicht chassis en indrukwekkende prestaties gaat de FE 350 op de verhouding tussen vermogen en gewicht de strijd aan met de 450, terwijl hij zo licht en wendbaar aanvoelt als de 250. Voeg daar de WP-vering, traction control en comfortabele ergonomische eigenschappen aan toe, en het is duidelijk dat de FE 350 onder zware omstandigheden onverslaanbaar is.

FE450

De FE 450 is standaard uitgerust met de allerbeste technologie en onderdelen. Het chroom-molybdeenstalen frame is nauwkeurig op maat gemaakt om optimale flexibiliteit te bieden en de asindeling van de krachtige motor staat garant voor verbeterde massacentralisatie en een perfect rijgedrag. In combinatie met traction control, WP-vering en de speciaal voor enduro-motoren ontwikkelde achterframekoppeling zorgen deze eigenschappen ervoor dat de FE 450 ongetemperde enduro-prestaties en -kwaliteit kan leveren.

FE501

De FE 501 herbergt de krachtigste motor in het Husqvarna-enduro-aanbod. Hoewel deze motor grote bewegende onderdelen heeft, worden trillingen zo veel mogelijk beperkt door een contrabalansas. Verder maakt de schakelaar voor motorinstellingen het mogelijk om altijd de beste vermogenseigenschappen voor de rijomstandigheden te kiezen. Een afwerking van topniveau en superieure componenten zorgen ervoor dat de FE 501 voldoet aan de hoogste eisen ten aanzien van kwaliteit en vakmanschap.

701 Enduro

Met de mogelijkheid om stedelijke omgevingen en verraderlijke offroad-terrein met een onverstoorbare zelfbeheersing te bedwingen, bereikt de 701 ENDURO het volgende niveau aan veelzijdigheid. De 701 ENDURO, afkomstig van een stamboom die decennia lang het enduro-wereld-kampioenschap heeft weten te winnen en gekruist met meer dan een eeuw aan motorfietskennis, combineert hoge prestaties met typisch Zweedse functionaliteit in een stijlvol en modern design.

Volg ons op Facebook