EE 5

De EE 5 is het eerste elektrische model van Husqvarna Motorcycles en is gebaseerd op een combinatie van het rijke motorcross-verleden van het merk met moderne, baanbrekende technologie. De instelbare elektrische motor levert een vermogen dat kan concurreren met 50 cm³ tegenhangers met een benzinemotor, en is ideaal voor jonge wedstrijdrijders en beginners in de offroadwereld. De hoogte van de EE 5 is volledig instelbaar wat de motor nog beter toegankelijk maakt voor jonge rijders. Het lage geluidsniveau en nul-emissie maken de EE 5 nog geschikter voor jonge rijders en meer geaccepteerd in gebieden waar geluidsoverlast moet worden vermeden.

Norden 901 Expedition

De Norden 901 Expedition is een uitzonderlijke evolutie van de baanbrekende Norden 901. Deze technisch verbeterde tourmachine is gebouwd om direct vanuit de showroom wereldwijde avonturen aan te gaan en is uitgerust met alle onderdelen die nodig zijn om nieuwe werelden te ontdekken. De Norden 901 Expedition met zijn opvallende kleurstelling is gebouwd voor pioniers. Begin vandaag nog met het verkennen van de wereld.

Norden 901

De Norden 901 is een uitzonderlijke adventure touring-motorfiets. Deze motor wordt aangedreven door een soepele en koppelrijke 889 cc parallelle tweecilinder, geplaatst in een lichtgewicht stalen buizenframe, en dé complete afstandsvreter. Op de weg en op ruiger terrein, met zijn 105 pk schittert de Norden 901 op elk avontuur. De motor beschikt over premium, hoogwaardige offroad-schokdempers, veelzijdige banden die in alle situaties grip bieden en ergonomie die op langere ritten verbeterd comfort bieden. Verken de wereld op je eigen manier met de Norden 901.

701 Enduro

De grenzeloos veelzijdige 701 Enduro is ongelooflijk capabel in stedelijk gebied, maar blinkt pas echt uit op zijn geliefde offroad-terrein. De 701 Enduro is gebaseerd op de machines waarmee het merk wereldkampioenschappen heeft gewonnen en geproduceerd met geavanceerde productietechnieken. Mede door de ultramoderne elektronica en diverse rijhulpmiddelen levert deze motor ongeëvenaarde prestaties.

Husqvarna 12eDrive

De Husqvarna 12eDrive by STACYC™ maakt kinderen snel vertrouwd met de basisprincipes van tweewielbesturing. De 12eDrive is de snelste manier om kinderen van 3 tot 5 jaar snel vertrouwen te laten krijgen op twee wielen, van de basisbeginselen van evenwicht met de motor uit tot rijden met de voeten omhoog terwijl ze een echt gaspedaal en een echte rem bedienen. De kampioenen van morgen kunnen vandaag in hun eigen tempo beginnen met een keuze uit drie vermogensstanden voor veilig leren. Elke acculading geeft tot een uur gebruikstijd, en kan snel worden vervangen en opgeladen, zodat de pret nooit ophoudt.

Husqvarna 16eDrive

Met de Husqvarna 16eDrive van STACYC™ leren kinderen van 4 tot 8 jaar snel de essentiële vaardigheden voor het besturen van een gemotoriseerde tweewieler. Van de basisbeginselen van evenwicht tot rem- en gasbediening, de 16eDrive vertaalt voorzichtige eerste stapjes in totaal vertrouwen in de controle. Door jonge motorrijdertjes in hun eigen tempo vooruitgang te laten boeken op een gemakkelijk te besturen elektrische balansmotorfiets, wordt leren leuk en snel. De 16eDrive heeft drie vermogensstanden, zodat kinderen sneller kunnen gaan rijden wanneer ze daar klaar voor zijn. Met tot een uur gebruikstijd van elke eenvoudig te vervangen en op te laden accu, blijft het plezier en het leerproces maar doorgaan.

Hard Cross HC5

Introductie van de echt intuïtieve HC5 – ontworpen om de prestaties te leveren die professionele rijders verwachten. Met een waardige hoeveelheid ingeslagen vermogen, wordt u opgetild door de merkbare toename van het koppel wanneer dat nodig is – waardoor de spanning van bergop en bergaf rijden opwindender is dan ooit.

Hard Cross HC4

Aangedreven door de lichtere en efficiënte Shimano EP8-aandrijfeenheid, heeft de HC4 het onderscheidende vermogen om je omhoog en vooruit te duwen wanneer het er het meest toe doet. Gebouwd op een nieuw ontwikkeld aluminium frame – het is sterk en toch merkbaar licht.

Hard Cross HC3

Klim bergop net zo zelfverzekerd als bergafwaarts. De rijdynamiek van de HC3 wordt verbeterd door zijn nieuwe gecentraliseerde zitpositie; waardoor ritten soepeler kunnen verlopen en de bediening ongeëvenaard is.

Hard Cross HC2

Ga nieuwe uitdagende paden aan in de wetenschap dat je de middelen hebt om te slagen. De kinematica en kenmerken van de HC2 bieden de behendigheid en stevigheid om de meest krachtige paden aan te gaan.

Hard Cross HC1

De HC1 is een uitgebalanceerde enduro die in staat is om aan de eisen van grote trails te voldoen zonder in te leveren op comfort en intuïtiviteit. Perfect voor degenen die nieuw zijn in de discipline, of die een stapje verder willen gaan.

Mountain Cross MC6

De ultieme E-MTB, de MC6, is het kenmerkende model van onze nieuwe All Mountain-vloot. Met zijn intuïtieve rijgeometrie, gekoppeld aan een nieuw lichtgewicht carbon frame en krachtige Shimano EP8 motor, is dit de meest comfortabele en wendbare E-MTB die we ooit hebben gemaakt.

Mountain Cross MC5

De MC5 is gebouwd voor diegenen die hunkeren om zich over te geven aan de uitgestrekte curiositeiten die de natuur stelt. Husqvarna’s intuïtieve dynamische rijconcept komt tot leven op de MC5 – waardoor het de ultieme machine is om het onbekende na te jagen.

Mountain Cross MC4

Uitgerust met eersteklas functies en verbeterd met verbeterde dynamiek; een resultaat van een nieuw geperfectioneerde geometrie en zitpositie – De MC4 tilt de E-MTB-ervaring naar een hoger niveau dan ooit tevoren, van het beklimmen van bergen tot het bedwingen van bergkammen.

Mountain Cross MC3

Met een nieuw ontwikkeld aluminium frame dat beduidend lichter is dan zijn voorganger, gekoppeld aan een merkbaar krachtige motor; de nieuwe MC3 biedt je een indrukwekkende mix van controle, koppel en comfort op elke trail.

Mountain Cross MC2

Ambities mogen geen grenzen kennen. De MC2, met zijn opvallende combinatie van functies, biedt rijders de middelen om moeiteloos hoger terrein te beklimmen en sterker naar beneden te komen.

Mountain Cross MC1

De MC1 is een alleskunner door zijn ontwerp en geeft je de zekerheid om rustig bergen te overwinnen, heuvels af te dalen en door schilderachtige tochten te cruisen – dankzij het ondersteunende dynamische chassis, de nieuwe geometrie en motor.

Light Cross LC6

De LC6 is de avontuurlijke E-MTB. Ontworpen met prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid als kern, is hij verbeterd met nieuw ontwikkelde functies en belangrijke benodigdheden – waardoor hij extreem gemakkelijk te rijden is.

Light Cross LC5

Een levendige en efficiënte fiets voor gevarieerde terreinen – de LC5 is uitgerust met een Shimano EP8-motor, Husqvarna’s passieve motor en batterijkoeling en glijdende batterij voor probleemloze avonturen.

Light Cross LC4

Met zijn intuïtieve rijgeometrie en krachtige Shimano EP8-motor, stelt de LC4 je in staat om naadloos van rijstijl en routes te veranderen wanneer je maar wilt.

Light Cross LC3

Geef toe aan je gevoel voor avontuur met de LC3 als compatibele metgezel. Met een licht, nieuw ontwikkeld aluminium frame, 120 mm veerweg en een Core S1-accu is hij klaar voor excursies.

Light Cross LC2

Zet je schrap voor nieuwe sensaties. De LC2 is verbeterd met krachtige voordelen en benodigdheden om u te helpen nieuwe technieken te ontwikkelen en nieuwe routes uit te stippelen.

Light Cross LC1
Crosser 2

De Crosser is de kijk van Husqvarna Bicycles op hoe touren zou moeten zijn. Hij is gebouwd om grote afstanden op en off-road af te leggen en staat te popelen om minder bekende bospaden te ontdekken, je hoog in de bergen mee te nemen en je soort avontuur te ontdekken. Ga op zoek naar minder bereisde wegen, geniet van de zeldzamere momenten en leef voor het buitenleven.

Crosser 1

De Crosser is de kijk van Husqvarna Bicycles op hoe touren zou moeten zijn. Hij is gebouwd om grote afstanden op en off-road af te leggen en staat te popelen om minder bekende bospaden te ontdekken, je hoog in de bergen mee te nemen en je soort avontuur te ontdekken. Ga op zoek naar minder bereisde wegen, geniet van de zeldzamere momenten en leef voor het buitenleven.

Tourer T2

Schakel met gemak over van stadsstraten naar landelijke escapisme. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust in de rust van het platteland. Verken slingerende paden, geniet van paden langs de rivier, maar stop altijd voor koffie. De Tourer is robuust en betrouwbaar voor elke situatie en is uw toegangspoort tot de downtime waarnaar u verlangt.

Tourer T1

Schakel met gemak over van stadsstraten naar landelijke escapisme. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust in de rust van het platteland. Verken slingerende paden, geniet van paden langs de rivier, maar stop altijd voor koffie. De Tourer is robuust en betrouwbaar voor elke situatie en is uw toegangspoort tot de downtime waarnaar u verlangt.

Cross Tourer CT5

Geen reis is te lang of bestemming te ver met de CT5. De Shimano EP8-motor en Core S1-batterij van de CT5 zorgen ervoor dat je momentum constant en solide blijft, terwijl het passieve motorkoelsysteem ervoor zorgt dat warmte nooit een probleem is.

Cross Tourer CT4

De CT4 is een Allroad Tourer boordevol functies die professionals en liefhebbers nodig hebben om ver, fretloos en krachtig rond te dwalen. De specificaties spreken voor zich.

Cross Tourer CT3

Boordevol voldoende koppel, ondersteunend veersysteem, geoptimaliseerde accuduur en Tourer-essentials – de CT3 is de ultieme partner voor zorgeloze, ambitieuze roadtrips.

Cross Tourer CT2

Geniet zorgeloos van de bezienswaardigheden, geluiden, geuren en gevoelens van elk avontuur. De CT2 is gebouwd zodat rijders zich kunnen onderdompelen in tochten, zonder zich zorgen te hoeven maken over vermogen, oververhitting en comfort.

Cross Tourer CT1

Geniet zorgeloos van de bezienswaardigheden, geluiden, geuren en gevoelens van elk avontuur. De CT1 is gebouwd voor rijders om zich onder te dompelen in tochten, ervan verzekerd dat hun rit onberispelijk betrouwbaar en capabel is.

Grand Towner 5 CB

Bij The Grand Towner draait alles om liefdevol stadsleven, zonder beperkingen. Gebouwd voor comfort en ultieme efficiëntie, is hij uitgerust voor de dagelijkse eisen. Slip door het verkeer en kom waar je moet zijn wanneer het er het meest toe doet.

Grand Towner 5 FW

Bij The Grand Towner draait alles om liefdevol stadsleven, zonder beperkingen. Gebouwd voor comfort en ultieme efficiëntie, is hij uitgerust voor de dagelijkse eisen. Slip door het verkeer en kom waar je moet zijn wanneer het er het meest toe doet.

Grand Towner 4 CB

Bij The Grand Towner draait alles om liefdevol stadsleven, zonder beperkingen. Gebouwd voor comfort en ultieme efficiëntie, is hij uitgerust voor de dagelijkse eisen. Slip door het verkeer en kom waar je moet zijn wanneer het er het meest toe doet.

Grand Towner 4 FW

Bij The Grand Towner draait alles om liefdevol stadsleven, zonder beperkingen. Gebouwd voor comfort en ultieme efficiëntie, is hij uitgerust voor de dagelijkse eisen. Slip door het verkeer en kom waar je moet zijn wanneer het er het meest toe doet.

Towner 2

In een stedelijke omgeving die nooit rust, blinkt de Towner uit. Hij is uiterst betrouwbaar en klaar wanneer u dat bent, zodat u lange files en chaotische vertragingen in de spits kunt vermijden. U hoeft niet meer te wachten tot de auto voor u in beweging komt. Dit is woon-werkverkeer op jouw voorwaarden, op jouw manier.

Towner 2 CB

In een stedelijke omgeving die nooit rust, blinkt de Towner uit. Hij is uiterst betrouwbaar en klaar wanneer u dat bent, zodat u lange files en chaotische vertragingen in de spits kunt vermijden. U hoeft niet meer te wachten tot de auto voor u in beweging komt. Dit is woon-werkverkeer op jouw voorwaarden, op jouw manier.

Towner 2 FW

In een stedelijke omgeving die nooit rust, blinkt de Towner uit. Hij is uiterst betrouwbaar en klaar wanneer u dat bent, zodat u lange files en chaotische vertragingen in de spits kunt vermijden. U hoeft niet meer te wachten tot de auto voor u in beweging komt. Dit is woon-werkverkeer op jouw voorwaarden, op jouw manier.

Eco City 4

Schoon, eenvoudig en gelikt – de EC4 biedt vertrouwen in prestaties en stijl. Aangedreven door een SH1-batterijpakket met een capaciteit van 504 Wh, daagt hij je uit om nieuwe delen van de stad te verkennen – terwijl je de aandacht trekt.

Eco City 4 CB

Schoon, eenvoudig en gelikt – de EC4 biedt vertrouwen in prestaties en stijl. Aangedreven door een SH1-batterijpakket met een capaciteit van 504 Wh, daagt hij je uit om nieuwe delen van de stad te verkennen – terwijl je de aandacht trekt.

Eco City 3

Stoer, casual, praktisch met voldoende koppel; de EC3 is een lichte, eenvoudig te bedienen stadscruiser met gemakkelijk toegankelijke batterij voor probleemloos opladen.

Eco City 2 418

Gebouwd met de benodigdheden die je nodig hebt, om je te brengen waar je zonder zweet moet zijn. De EC2 is een ingetogen maar elegante rit, aangedreven door de capabele Shimano E5000-motor.

Eco City 2 CB 504

Gebouwd met de benodigdheden die je nodig hebt, om je te brengen waar je zonder zweet moet zijn. De EC2 is een ingetogen maar elegante rit, aangedreven door de capabele Shimano E5000-motor.

Eco City 2 CB 418

Gebouwd met de benodigdheden die je nodig hebt, om je te brengen waar je zonder zweet moet zijn. De EC2 is een ingetogen maar elegante rit, aangedreven door de capabele Shimano E5000-motor.

Eco City 1

Pendelen in de stad heeft nog nooit zo gemakkelijk en leuk gevoeld. De EC1 is een lichte, probleemloze stadsfiets met een waveframe. Vertaling: het is gemaakt voor iedereen die het woon-werkverkeer in de stad wil vereenvoudigen.

Gran City 6

De GC6 is de meest robuuste en veelzijdige stadsfiets in ons wagenpark. Krachtig, wendbaar en comfortabel – zoeven door de stadsjungle wordt een genot.

Gran City 4

Met zijn aluminium wave frame, Shimano E6100 motor en Core S1 accu is de GC4 niet alleen betrouwbaar, hij is ook enorm wendbaar en opvallend comfortabel.

Gran City 4 CB

Met zijn aluminium wave frame, Shimano E6100 motor en Core S1 accu is de GC4 niet alleen betrouwbaar, hij is ook enorm wendbaar en opvallend comfortabel.

Gran City 3

Met een koppel van 60 Nm kunt u met de GC3 probleemloos door het verkeer cruisen. Licht en gemakkelijk te rijden, het is de beste e-bike om je stad opnieuw te leren kennen – zonder stress.

Gran City 2

De GC2 is gemakkelijk op te stappen, te rijden en uit te stappen. Ontworpen voor stadsbewoners – functies zoals het lichte aluminium frame met geïntegreerde Core S1-batterij zorgen ervoor dat dagelijkse ritten snel en veilig verlopen.

Gran City 2 CB

De GC2 is gemakkelijk op te stappen, te rijden en uit te stappen. Ontworpen voor stadsbewoners – functies zoals het lichte aluminium frame met geïntegreerde Core S1-batterij zorgen ervoor dat dagelijkse ritten snel en veilig verlopen.

Gran City 1

Licht en stevig; de GC1 is gemakkelijk op te stappen, te rijden en uit te stappen. Ontworpen voor stadsbewoners – functies zoals het aluminium frame met geïntegreerde Core S1-batterij zorgen ervoor dat dagelijkse ritten snel en veilig verlopen.

EE 3

De EE 3, die nieuw is voor het modeljaar 23, is de perfecte machine om jonge coureurtjes kennis te laten maken met de opwindende wereld van het offroadrijden. De EE 3 wordt aangedreven door een hypermoderne elektromotor met een piekvermogen van 3,8 kW en is vakkundig samengesteld uit een frame van chroom-molybdeen, WP-vering en hoogwaardige componenten. Met zes rijmodi en een aanpasbare ergonomie dankzij een verstelbare zithoogte kunnen motorrijders met de EE 3 hun zelfvertrouwen vergroten naarmate ze groeien en op een veilige en controleerbare manier de basisbeginselen van offroadrijden aanleren. Bovendien produceert de baanbrekende EE 3 bijna geen geluid, waardoor hij perfect is voor rijden in gebieden die gevoelig zijn voor geluidsemissies.

TC 50 Mini

De TC 50 Mini maakt gebruik van veel van dezelfde technologieën als de grotere machines in het minimotorfietsenaanbod en biedt toekomstige motorcross-supersterren het hoogste prestatieniveau op de jongste leeftijd. Gefabriceerd met ongeëvenaarde aandacht voor detail en geassembleerd met componenten van hoge kwaliteit, is de TC 50 Mini een topmotorfiets die ontworpen is als het meest toegankelijke model om de wereld van offroad-motorfietsen te betreden.

TC 50

De TC 50 maakt gebruik van veel van dezelfde technologieën als de grotere machines in de minibikes-serie en biedt toekomstige motorcross-supersterren het hoogste niveau aan prestaties. De TC 50 is vervaardigd met ongeëvenaarde aandacht voor detail en geassembleerd met componenten van zeer hoge kwaliteit. Het is een topmotorfiets die ontworpen is om te presteren op het racecircuit.

TC 65

Voor veel jonge coureurtjes is de TC 65 hun eerste ervaring met een motorcrossmachine die is uitgerust met een handgeschakelde koppeling en versnellingsbak. Een lichtgewicht hydraulische koppeling en een nauwkeurige zesversnellingsbak zorgen samen voor een eenvoudige en consistente schakeling, zodat alle berijdertjes kunnen genieten van een soepele overgang wanneer ze overstappen van een automatische motorfiets. De TC 65 is standaard uitgerust met hoogwaardige componenten van topkwaliteit.

TC 85 17/14

De TC 85 overbrugt de kloof tussen de juniorrangen en de volwassen modellen die Husqvarna Motorcycles aanbiedt en vormt de spil in het minicycle-aanbod. Met zijn geavanceerde hardware en gebruik makend van de laatste motor- en chassistechnologie, is de TC 85 een uiterst capabele machine in de handen van elk jong racertje.

TC 85 19/16

De TC 85 overbrugt de kloof tussen de juniorrangen en de volwassen modellen die Husqvarna Motorcycles aanbiedt en vormt de spil in het minicycle-aanbod. Met zijn geavanceerde hardware en gebruik makend van de laatste motor- en chassistechnologie, is de TC 85 een uiterst capabele machine in de handen van elk jong racertje.

TC 125

De TC 125 voor 2023 is klein in capaciteit maar groots in mogelijkheden en krijgt meerdere technische upgrades, met als hoogtepunt de toevoeging van EFI- en elektrische starttechnologie. Deze aanpassingen zijn direct merkbaar, want na een simpele druk op de knop start de motor gemakkelijk, en eenmaal op het parcours levert de TC 125 een verbeterde ervaring voor alle berijders. Verdere wijzigingen zijn een nieuwe cilinder met een zeer innovatief elektronisch uitlaatregelsysteem en een lichtere krukas voor een betere gasrespons en minder trillingen. De TC 125 blijft profiteren van toonaangevende componenten, waaronder WP-vering, een ProTaper-stuur en een met polyamide versterkt subframe. Daarnaast krijgt de TC 125 een geheel nieuwe carrosserie en een opvallend nieuw uiterlijk, zodat hij voorop blijft lopen in de zeer competitieve 125 cm³-klasse.

TC 250

De toevoeging van de laatste technische innovaties zorgt ervoor dat de TC 250 voor 2023 aan de top blijft in de competitieve 250 cm³ tweetakt motorcrossklasse. Dankzij het nieuwe elektrische startsysteem en de elektronische brandstofinspuiting wordt het starten vereenvoudigd terwijl de prestaties op het parcours ongeëvenaard blijven dankzij het uiterst geavanceerde EFI-systeem dat de perfecte lucht/brandstof-verhouding levert voor een onmiddellijk, controleerbaar vermogen op elk moment. De TC 250 is vakkundig geassembleerd met standaard eersteklas componenten en profiteert van een uitzonderlijke constructiekwaliteit, die zowel prestaties als betrouwbaarheid garandeert. Bovendien zorgen nieuwe grafische details, die zijn geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk, voor een opvallende nieuwe look en zijn toegepast op een volledig nieuwe carrosserie, welke een geavanceerde ergonomie biedt.

TC 125 Heritage

De Heritage-modellen, gebouwd op het beproefde technische platform van de 2023-reeks, zijn moderne wedstrijdgerichte machines in een vintage jasje. De kenmerkende nieuwe look is geïnspireerd op het raceontwerp van het merk uit 1983, en verder verbeterd met zwart geanodiseerde EXCEL-velgen om een ingetogen en exclusieve nieuwe uitstraling te creëren. Gekenmerkt door het unieke uiterlijk en de bijpassende blauwe zadelhoes, zijn de Heritage-modellen een eerbetoon aan de sterke Zweedse wortels van Husqvarna Motorcycles.

TC 250 Heritage

De Heritage-modellen, gebouwd op het beproefde technische platform van de 2023-reeks, zijn moderne wedstrijdgerichte machines in een vintage jasje. De kenmerkende nieuwe look is geïnspireerd op het raceontwerp van het merk uit 1983, en verder verbeterd met zwart geanodiseerde EXCEL-velgen om een ingetogen en exclusieve nieuwe uitstraling te creëren. Gekenmerkt door het unieke uiterlijk en de bijpassende blauwe zadelhoes, zijn de Heritage-modellen een eerbetoon aan de sterke Zweedse wortels van Husqvarna Motorcycles.

TE 250 Heritage

De eenvoud van een krachtige tweetakter en de laatste technische innovaties zorgen ervoor dat de TE 250 zijn positie als enduromachine van topklasse behoudt. Vakkundig geassembleerd met kwaliteitsonderdelen, garanderen de WP-vering, de Michelin-banden en de BRAKTEC-remmen comfort en controle voor motorrijders van elk niveau. Een soepel en bruikbaar vermogen is gegarandeerd dankzij de elektronische brandstofinspuiting die onder alle omstandigheden onbeperkte prestaties levert, waarbij het zelfinstellende systeem de noodzaak van sproeiveranderingen en voorgemengde brandstof elimineert. Om de voortdurende evolutie van de TE 250 te onderstrepen, zorgen moderne, op het Zweedse erfgoed geïnspireerde graphics voor een gedistingeerde uitstraling van deze ongelooflijke machine.

TE 300 Heritage

Ga waar weinigen zijn gegaan met een machine met een wereldkampioenschapsstamboom – de TE 300. Dit lichtgewicht model, ontworpen met een volledige focus op prestaties en in staat om de meest technische beklimmingen aan te kunnen, is ontegenzeggelijk superieur in zijn natuurlijke habitat. De TE 300, die voorop blijft lopen in de ontwikkeling van tweetaktmotoren, maakt nog steeds gebruik van de beproefde elektronische brandstofinspuiting voor een soepel, controleerbaar vermogen en een indrukwekkend koppel. Nieuwe, blauwe en gele graphics, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk, onderstrepen de voortdurende evolutie van de TE 300 en creëren een echt onderscheidende look.

TE 150

Laag in gewicht en hoog in innovatie, de TE 150 van Husqvarna Motorcycles combineert hoogwaardige componenten, tweetakteenvoud en de laatste technische innovaties. Het resultaat is een uitzonderlijke enduro-machine die het zwaarste terrein aankan. De TE 150 is ongelooflijk wendbaar dankzij het vakkundig vervaardigde frame en de geavanceerde WP-vering. Zowel beginnende als gevorderde rijders hebben op de TE 150 het gevoel dat ze alles onder controle hebben, dat ze vrijuit kunnen rijden en het beste uit zichzelf halen. De op Zweden geïnspireerde donkerblauwe en elektrisch gele grafische details, samen met een metallic blauw frame, benadrukken de voortdurende ontwikkeling van de enduro-serie van Husqvarna Motorcycles.

TE 250

De eenvoud van een krachtige tweetakter en de laatste technische innovaties zorgen ervoor dat de TE 250 zijn positie als enduro-machine van topklasse behoudt. De WP-vering, Michelin-banden en BRAKTEC-remmen, vakkundig geassembleerd met kwaliteitsonderdelen, garanderen comfort en controle voor motorrijders van elk niveau. Een soepel en bruikbaar vermogen is gegarandeerd dankzij de elektronische brandstofinspuiting, die onder alle omstandigheden onbeperkte prestaties levert, waarbij het zelfinstellende systeem de noodzaak van sproeiervervanging en voorgemengde brandstof elimineert. Om de voortdurende evolutie van de TE 250 te onderstrepen, zorgen moderne, Zweeds-geïnspireerde grafische details voor een gedistingeerde uitstraling van deze ongelooflijke machine.

TE 300

Ga waar weinigen zijn gegaan met een machine met een wereldkampioensstamboom: de TE 300. Dit lichtgewicht model, dat is ontworpen met volledige concentratie op prestaties, en in staat om de meest technische beklimmingen te bedwingen, is ontegenzeggelijk superieur in zijn natuurlijke habitat. De TE 300, die voorop blijft lopen in de ontwikkeling van tweetaktmotoren, maakt nog steeds gebruik van de beproefde elektronische brandstofinjectie voor een soepel, controleerbaar vermogen en een indrukwekkend koppel. Nieuwe, donkerblauwe en elektrisch gele grafische details, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk, onderstrepen de voortdurende evolutie van de TE 300 en creëren een echt onderscheidende look.

FE 350 Heritage

De FE 350 carrosserie is gebouwd op een beproefd technisch platform en biedt de berijder contactpunten voor meer beheersing, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende blauwe en gele graphics, samen met een wit frame, benadrukken de nieuwste revisie en creëren een onderscheidende look die de voortdurende evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept. De FE 350 is uitgerust met hoogwaardige componenten en kan dankzij de hoogwaardige Michelin-endurobanden, BRAKTEC-remmen en -koppeling en de enduro-specifieke WP-vering de strijd op het hoogste niveau aan.

FE 450 Heritage

De FE 450 carrosserie is gebouwd op een beproefd technisch platform en biedt de berijder contactpunten voor meer beheersing, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende blauwe en gele graphics, samen met een wit frame, benadrukken de nieuwste revisie en creëren een onderscheidende look die de voortdurende evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept.

FE 501 Heritage

De FE 501 carrosserie is gebouwd op een beproefd technisch platform en biedt de berijder contactpunten voor meer beheersing, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende blauwe en gele graphics, samen met een wit frame, benadrukken de nieuwste revisie en creëren een onderscheidende look die de voortdurende evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept. De FE 501 is uitgerust met hoogwaardige componenten en kan dankzij de hoogwaardige Michelin-endurobanden, BRAKTEC-remmen en -koppeling en de enduro-specifieke WP-vering de strijd op het hoogste niveau aan.

FE 250

De FE 250-carrosserie is op een beproefd technisch platform gebouwd en biedt de berijder contactpunten voor meer controle, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende donkerblauwe en elektrisch gele grafische details, samen met een metallic-blauw frame, benadrukken de laatste revisie en zorgen voor een onderscheidende look die de constante evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept. De FE 250 is hoogwaardig geassembleerd en uitgerust met eersteklas componenten, dankzij de hoogwaardige Michelin-endurobanden, de BRAKTEC-remmen en -koppeling en de enduro-specifieke WP-vering is hij in staat om op het hoogste niveau mee te racen.

FE 350

De FE 350-carrosserie is op een beproefd technisch platform gebouwd en biedt de berijder contactpunten voor meer controle, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende donkerblauwe en elektrisch gele grafische details, samen met een metallic-blauw frame, benadrukken deze laatste herziene versie en zorgen voor een onderscheidende look die de constante evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept. De FE 350 is uitgerust met kwaliteitscomponenten en kan dankzij de hoogwaardige Michelin-endurobanden, BRAKTEC-remmen en -koppeling en de enduro-specifieke WP-vering de strijd op het hoogste niveau aangaan.

FE 450

De FE 450-carrosserie is op een beproefd technisch platform gebouwd en biedt de berijder contactpunten voor meer controle, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende donkerblauwe en elektrisch gele grafische details, samen met een metallic-blauw frame, benadrukken de laatste revisie en zorgen voor een onderscheidende look die de constante evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept. De FE 450 is uitgerust met kwaliteitscomponenten en kan dankzij de hoogwaardige Michelin-endurobanden, BRAKTEC-remmen en -koppeling en de enduro-specifieke WP-vering de strijd op het hoogste niveau aangaan.

FE 501

De FE 501-carrosserie is op een beproefd technisch platform gebouwd en biedt de berijder contactpunten voor meer controle, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Opvallende donkerblauwe en elektrisch gele grafische details, samen met een metallic-blauw frame, benadrukken de laatste revisie en zorgen voor een onderscheidende look die de constante evolutie van deze gevestigde enduro-machine onderstreept. De FE 501 is uitgerust met kwaliteitscomponenten en kan dankzij de hoogwaardige Michelin-endurobanden, BRAKTEC-remmen en -koppeling en de enduro-specifieke WP-vering de strijd op het hoogste niveau aangaan.

Svartpilen 401

De Svartpilen 401 komt niet met smoesjes aanzetten voor zijn robuuste uitstraling. Het is per definitie een motor die zich thuis voelt aan de rand van de speeltuin die de grote stad is, waar het wegdek vaak verre van perfect is. Dit is een ware ontdekkingsreiziger die zijn lichte en krachtige motor gebruikt om door de kleinste zijstraatjes te navigeren. De donkere kleuren en graphics versterken de adembenemende uitstraling en weerspiegelen de progressieve mix van modern denken en het klassieke design dat de Zweedse roots eer aan doet.

Svartpilen 125

De Svartpilen 125 beschikt over twee van de meest gevraagde kenmerken in de motorfietswereld: een robuust ontwerp en toegankelijke prestaties. Dankzij de rechte rijpositie, het lichtgewicht chassis en de betrouwbare ééncilindermotor kun je gegarandeerd rekenen op actie als je op deze motorfiets zit. De donkere kleuren en graphics versterken de adembenemende uitstraling en weerspiegelen de progressieve mix van modern denken en het klassieke design dat de Zweedse roots eer aan doet. Het wachten is voorbij. Nu is het de beurt aan jou!

Vitpilen 401

De Vitpilen 401 is een bescheiden held in de sub-500 cc-wereld. Zijn onwankelbaarheid, lichte gewicht en meeslepende rijpositie toveren een glimlach onder elke helm. Je rijdt er niet zozeer op als dat je vederlichte duwtjes in de goede richting geeft. Hij reageert op de kleinste impuls, beweegt bij de lichtste aanraking en geeft informatie over elk soort wegdek door middel van het lage stuur. Het is een allesomvattende en zintuiglijke rijervaring die zowel nieuwe als ervaren motorrijders aanspreekt. De lichte kleuren en graphics versterken de adembenemende uitstraling en weerspiegelen de progressieve mix van modern denken en het klassieke design dat de Zweedse roots eer aan doet.

701 Supermoto

De krachtige ééncilinder van de 701 Supermoto levert unieke prestaties op het asfalt en brengt zo het pure genot van Supermoto-rijden naar de openbare weg. Vederlicht, perfect in balans en uitgerust met de nieuwste elektronische rijhulpsystemen: deze motor kan volledig aan je wensen worden aangepast en moedigt langere ritten aan. De 701 Supermoto vormt met zijn zwart/grijze kleurstelling een indrukwekkende verschijning in het straatbeeld.

FS 450

Met meerdere technische upgrades voor 2023 om zijn sublieme prestaties op het parcours te behouden, blijft de FS 450 de absolute topmachine voor supermoto-rijders. Een nieuwe motor produceert niet alleen een breed scala aan controleerbaar vermogen, maar positioneert de motoras ook op het ideale zwaartepunt, wat de manoeuvreerbaarheid enorm ten goede komt. Het nieuwe chassis, dat is ontwikkeld en vervaardigd met behulp van geavanceerde engineeringtechnieken om de rotatiemassa’s te verplaatsen, biedt een beter anti-squat-gedrag en een betere wegligging. Met behoud van de geavanceerde elektronica en hoogwaardige componenten is de FS 450 afgewerkt met een nieuwe, functionelere carrosserie, versierd met witte, gele en grijze grafische details, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk.

FC 250

De FC 250 van de nieuwste generatie wordt geroemd als de best presterende 250 cm³ viertakt motorcrossmachine op de markt en krijgt voor 2023 verschillende technische upgrades om zijn plaats aan de kop te behouden. De compacte, lichtere en vernieuwde motor is ondergebracht in een volledig nieuw frame en is uitgerust met een herontworpen Pankl-versnellingsbak die voor soepeler schakelen zorgt, met een nieuwe quickshifter die het opschakelen nog makkelijker maakt, zelfs onder zware belasting. Een nieuwe cilinder en CP-zuiger verhogen de compressieverhouding tot 14,5:1 voor een verbeterd koppel en topprestaties op het parcours. De opvallende witte, gele en grijze grafische details, die de veranderingen voor 2023 completeren, zijn met behulp van in-mould-technologie aangebracht voor een uitstekende en duurzame afwerking.

FC 350

Met de wendbaarheid van een 250 en een met de 450 concurrerende vermogen/gewicht-verhouding, scoort de FC 350 met een competitieve balans tussen kracht en rijgedrag. Dit spreekt zowel professionele als amateurmotorrijders aan en zorgt voor een gebruikersvriendelijkere rij-ervaring onder alle omstandigheden. Dankzij weloverwogen aanpassingen aan de motor en het chassis behoudt de FC 350 zijn positie als een van de meest veelzijdige crossmotoren op de markt. Compleet met een nieuw, Zweeds-geïnspireerd wit, geel en grijs kleurenschema, dat op de opnieuw ontworpen carrosserie is aangebracht, geven de opvallende esthetiek, de verbeterde ergonomie en het vlakkere zitprofiel heel duidelijk de verdere ontwikkeling van de FC 350 aan.

FC 450

Met meerdere technische upgrades voor 2023 om zijn sublieme prestaties op het parcours te behouden, blijft de FC 450 de absolute topmachine in het motorcrossaanbod van Husqvarna Motorcycles. Een nieuwe motor produceert niet alleen een breed scala aan controleerbaar vermogen, maar positioneert de motoras ook op het ideale zwaartepunt, wat de manoeuvreerbaarheid enorm ten goede komt. Het nieuwe chassis, dat is ontwikkeld en vervaardigd met behulp van geavanceerde engineeringtechnieken om de rotatiemassa’s te verplaatsen, biedt een beter anti-squat-gedrag en een betere wegligging. Met behoud van de geavanceerde elektronica en hoogwaardige componenten is de FC 450 afgewerkt met een nieuwe, functionelere carrosserie, versierd met witte, gele en grijze grafische details, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk.

FC 450 Rockstar Edition

De FC 450 Rockstar Edition is ontworpen om te presteren op het allerhoogste niveau en de strijdlustigste machine in het motorcrossaanbod van Husqvarna Motorcycles. Dit fantastische model is grotendeels gebaseerd op de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-machines die aan het AMA Supercross-seizoen van 2023 deelnemen, en is geoptimaliseerd voor racen met specifiek gekozen en voor races geteste Technische accessoires. De FC 450 Rockstar Edition is uitgerust met geavanceerde rijhulpen en geoptimaliseerde veringsinstellingen en daardoor sneller en gemakkelijker te besturen. Bovendien is dit model voorzien van de laatste nieuwe raceteam-replicagraphics.

Volg ons op Facebook