X-ADV

Een crossover motorfiets met sterke off road capaciteiten.

Om op te vallen, moet je iets totaal anders doen. En dat is precies wat de Honda X-ADV doet. Bedacht en ontwikkeld door Honda’s R&D team in Italië, brengt de X-ADV een nieuwe look in ons Adventure-aanbod.  De X-ADV herken je altijd en overal. Hij onderscheidt zich door een mix van stoerheid en verfijning die loopt van voor tot achter. Hij bevindt zich in een geheel eigen klasse.

SH300i

Onze SH300i scooter is makkelijk te besturen

De SH300i staat synoniem voor premium prestaties, betrouwbaarheid en een hoge graad van afwerking, en is bijzonder geliefd om zijn stijl. Een recensent bestempelde de SH300i als “het perfecte wapen” om mee door een drukke stad te rijden. Het is dan ook niet vreemd dat dit de eerste keuze is voor vele stijlvolle scooterrijders in heel Europa.

FORZA 300

Deze nieuwste uitvoering heeft een nieuw stalen buizenframe. In dit lichtere frame is de sterke motor van 279 cc opgehangen, wat een wendbare scooter oplevert. Dankzij HSTC (Honda Selectable Torque Control) – een primeur op een Honda-scooter – heb je altijd de juiste tractie. De verlichting is volledig in LED uitgevoerd, en aan de voorkant vind je een elektronisch verstelbaar windscherm plus een dashboard met digitale en analoge meters. Deze nieuwe scooter geeft je het echte GT-gevoel, maar heeft ook een uiterst sportieve kant.

SH150i

Gericht op de rijder

De golvende vormgeving en het sterke maar zuinige motorblok zorgen ervoor dat het een waar plezier is om de SH150i te bezitten. Met een natuurlijk aanvoelende rijhouding en uitstekende bescherming is hij klaar om je overal mee te nemen. De SH150i is een mengeling van fun, hoogwaardig comfort en stabiliteit, vooral dankzij de ABS-remmen die meer controle bieden. Voeg daaraan toe dat de SH150i een aantal weldoordachte en nuttige kenmerken heeft en het is duidelijk waarom dit de eerste keuze is voor velen.

Forza 125

Het nieuwe model kreeg een grondige update van het design. De lijnen van de Forza 125 blijven herkenbaar, maar elk onderdeel werd hertekend om de machine een vlottere en meer dynamische uitstraling te geven, met meer rondingen en een stijlvolle uitstraling vooraan en zachtere trekken over het geheel.De Forza 125 is beschikbaar in vijf kleurstellingen.

SH125i

De golvende vormgeving van de SH125i zorgt ervoor dat hij net zo opwinden is om naar te kijken als ermee te rijden. Zijn natuurlijke zithouding en uitstekende bescherming zorgen ervoor dat hij bestand is tegen alles wat de stad of het weer voor hem in petto heeft.

Een beproefd concept

Deze scooter met grote wielen combineert fun, hoogwaardig comfort, betere controle, de meest recente motortechnologie en een laag verbruik om tot een nog betere rij-ervaring te komen.

PCX125

De PCX staat bekend om zijn zuinigheid en gebruiksgemak. Met de nieuwe sportievere uitstraling is het ook een echte eyecatcher geworden. Er is meer opbergruimte onder het zadel – ruim genoeg voor een integraalhelm – en de LED-lichten en het LCD-instrumentenbord verhogen de uitstraling. De lichtere wielen en de bredere banden zorgen voor meer grip en worden perfect gecombineerd met een ABS-voorrem en een grotere veerweg voor de achterschokbreker, voor een vlotte rit vol vertrouwen.

Vision

Een nieuw motorblok – met vrijloopstop voor meer zuinigheid – een nieuw frame en een betere ophanging zorgen ervoor dat elke rit met deze scooter een opwindende ervaring is. Het slanke, gerestylede bodywork past bij het vinnige karakter terwijl in praktische zin de ontspannen zitpositie en de opslagruimte in het oog springen.

Volg ons op Facebook