G TREKKING 2.0

Haal meer uit je rondreis of dagelijkse woon-werkverkeer met onze G Trekking 2.0. Met een focus op comfort en afstand, is de G Trekking 2.0 je favoriete reisgenoot. Dankzij de relaxte geometrie en 75 mm veerweg ga je op zoek naar verborgen rijpareltjes of maak je een lange reis naar huis van je werk.

G TREKKING 2.0 WAVE

Sta open voor een betere manier van leven op de G Trekking 2.0 wave, ons unisex Trekking-frame dat comfort biedt tijdens dagelijkse ritten. Ontspannen geometrie en 75 mm veerweg zorgen ervoor dat de lange weg naar huis de juiste weg naar huis wordt!

G TREKKING 3.0

De G Trekking 3.0 is onze eerste volledig geveerde trekkingfiets. Perfect voor degenen wiens reis onbeslist is, voor- en achtervering zorgen ervoor dat u niet bang hoeft te zijn om van de gebaande paden af ​​te wijken. Onder de opvallende GASGAS-kleurstelling bevindt zich een supersterk aluminium frame en verstelbare 130 mm RockShox-voorvork en 120 mm RockShox-achterschokbreker, die zorgen voor onberispelijke ondersteuning en prestaties tijdens een luie, schilderachtige tocht.

Volg ons op Facebook