G TRAIL 1.0

De G Trail 1.0 is onze trailfiets voor korte reizen. Met een vering van 130 mm is hij een wendbaardere handler dan zijn grotere broers G Trail. Maar laat je niet voor de gek houden door te denken dat het niet zo capabel is. Een fiets die ideaal is voor dagen waarop baldadigheid niet op het menu staat.

G TRAIL 2.0

Voor liefhebbers van lichtmetalen eMTB’s voldoet de G Trail 2.0 aan alle eisen. Trailgericht en klaar om serieuze kilometers te maken, hij is gebouwd voor grote dagen op de heuvel. Uitgebalanceerde geometrie zorgt ervoor dat hij net zo hard kan klimmen als dalen, terwijl de 29″ wielset zorgt voor zelfverzekerd bochtenwerk bij het afdalen en hoge rolsnelheden.

G TRAIL 3.0

Onze G Trail-fiets met topspecificaties is nog capabeler, nog efficiënter en, laten we het zo zeggen, nog leuker om op te rijden. Onder die iconische rode en witte GASGAS-kleurstelling ligt een carbon hoofdframe met een lichtmetalen achterdriehoek die een uitgebalanceerde mix van lichtheid, stijfheid en flexibiliteit biedt waar je die het meest nodig hebt.

Volg ons op Facebook