G CROSS COUNTRY 1.0

Trail-ready met trapondersteuning, de G Cross Country 1.0 is de perfecte fiets voor de kleinere rijder. Als je begint met mountainbiken, kun je met de wielmaat van 27,5 inch met hardtailframe en 100 mm voorvork met vertrouwen en een glimlach op je gezicht nieuw terrein aan. een tikje lager met behulp van Yamaha’s PW-CE-motor, die met zijn 400 Wh externe batterij ervoor zorgt dat het plezier maar doorgaat.

G CROSS COUNTRY 2.0

Ga eropuit en ontdek onze G Cross Country 2.0. Perfect om de paden op te gaan en goed uitgerust voor rijden op hoge snelheid, het is de perfecte fiets om liefde voor MTB te ontwikkelen. Door gebruik te maken van een 29″ wielset, helpt het scherpe, responsieve en toch vergevingsgezinde rijgedrag rijders vertrouwen op te bouwen terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

G CROSS COUNTRY 3.0

Doe het op jouw manier op onze G Cross Country 3.0. Voor rijden op hoge snelheid of eenvoudige spins op zondag opent het hardtailframe een nieuwe wereld van eMTB-mogelijkheden. Door gebruik te maken van een supersterke 29″ wielset, helpt het scherpe, responsieve en toch vergevingsgezinde rijgedrag je om vertrouwen op te bouwen en die allerbelangrijkste MTB-vaardigheden te ontwikkelen.

Volg ons op Facebook