G ENDURO 1.0

Maak kennis met onze G Enduro 1.0. Een op enduro-geometrie gericht lichtmetalen frame uitgerust met een RockShox 35 Silver R 160 mm vork en RockShox Deluxe Select achterschokbreker, het is perfect om die ruige trails op te zoeken waar je van droomt.

G ENDURO 2.0

Als rood een beetje luid is voor je paden, dan is onze zwart-witte kleurstelling G Enduro 2.0 een beetje rustiger op het gebied van looks. Met hetzelfde nieuwe framedesign, geometrie, veerweg en wielmaat van 29″ als de G Enduro 3.0, heeft de G Enduro 2.0 je gedekt als het gaat om het neergooien in het fietspark of het versnipperen van steile paden diep in het bos.

G ENDURO 3.0

Onze langste reisfiets tot nu toe, de G Enduro 3.0 komt er swingend uit. Met een voorvork van 170 mm en een achterschokbreker van 160 mm staat niets je in de weg als het gaat om baldadigheid. Met een nieuw lichtmetalen frame, met een nieuwe 29″ wielconfiguratie, in klassieke rode en witte GASGAS-kleurstelling, is de G Enduro 3.0 een geboren shredder.

G LIGHT TRAIL 2.0

Mountainbiken met ingeschakelde boost. De G Light Trail 2.0 brengt je dichter bij die ‘doe-het-alles’-trailfiets dan ooit tevoren. Een high-performance eMTB met lichtgewicht kenmerken die overeenkomen met die van traditionele mountainbikes, de G Light Trail 2.0 onderscheidt zich echt van de massa.

G LIGHT TRAIL 3.0

De G Light Trail 3.0 staat trots waar eMTB en MTB botsen – een lichtgewicht performer die alle essentiële zaken van mountainbiken samenbrengt. Radicaal anders dan onze G Enduro- en G Trail-modellen, brengt de G Light Trail je dichter dan ooit bij traditioneel mountainbiken. Superlichtgewicht, zijn carbon frame, compacte motor en batterij, plus hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat de G Light Trail 3.0 in die magische eMTB-beugel van minder dan 20 kg valt. En de resultaten zijn exponentieel!

G TRAIL 1.0

De G Trail 1.0 is onze trailfiets voor korte reizen. Met een vering van 130 mm is hij een wendbaardere handler dan zijn grotere broers G Trail. Maar laat je niet voor de gek houden door te denken dat het niet zo capabel is. Een fiets die ideaal is voor dagen waarop baldadigheid niet op het menu staat.

G TRAIL 2.0

Voor liefhebbers van lichtmetalen eMTB’s voldoet de G Trail 2.0 aan alle eisen. Trailgericht en klaar om serieuze kilometers te maken, hij is gebouwd voor grote dagen op de heuvel. Uitgebalanceerde geometrie zorgt ervoor dat hij net zo hard kan klimmen als dalen, terwijl de 29″ wielset zorgt voor zelfverzekerd bochtenwerk bij het afdalen en hoge rolsnelheden.

G TRAIL 3.0

Onze G Trail-fiets met topspecificaties is nog capabeler, nog efficiënter en, laten we het zo zeggen, nog leuker om op te rijden. Onder die iconische rode en witte GASGAS-kleurstelling ligt een carbon hoofdframe met een lichtmetalen achterdriehoek die een uitgebalanceerde mix van lichtheid, stijfheid en flexibiliteit biedt waar je die het meest nodig hebt.

G CROSS COUNTRY 1.0

Trail-ready met trapondersteuning, de G Cross Country 1.0 is de perfecte fiets voor de kleinere rijder. Als je begint met mountainbiken, kun je met de wielmaat van 27,5 inch met hardtailframe en 100 mm voorvork met vertrouwen en een glimlach op je gezicht nieuw terrein aan. een tikje lager met behulp van Yamaha’s PW-CE-motor, die met zijn 400 Wh externe batterij ervoor zorgt dat het plezier maar doorgaat.

G CROSS COUNTRY 2.0

Ga eropuit en ontdek onze G Cross Country 2.0. Perfect om de paden op te gaan en goed uitgerust voor rijden op hoge snelheid, het is de perfecte fiets om liefde voor MTB te ontwikkelen. Door gebruik te maken van een 29″ wielset, helpt het scherpe, responsieve en toch vergevingsgezinde rijgedrag rijders vertrouwen op te bouwen terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

G CROSS COUNTRY 3.0

Doe het op jouw manier op onze G Cross Country 3.0. Voor rijden op hoge snelheid of eenvoudige spins op zondag opent het hardtailframe een nieuwe wereld van eMTB-mogelijkheden. Door gebruik te maken van een supersterke 29″ wielset, helpt het scherpe, responsieve en toch vergevingsgezinde rijgedrag je om vertrouwen op te bouwen en die allerbelangrijkste MTB-vaardigheden te ontwikkelen.

G TREKKING 2.0

Haal meer uit je rondreis of dagelijkse woon-werkverkeer met onze G Trekking 2.0. Met een focus op comfort en afstand, is de G Trekking 2.0 je favoriete reisgenoot. Dankzij de relaxte geometrie en 75 mm veerweg ga je op zoek naar verborgen rijpareltjes of maak je een lange reis naar huis van je werk.

G TREKKING 2.0 WAVE

Sta open voor een betere manier van leven op de G Trekking 2.0 wave, ons unisex Trekking-frame dat comfort biedt tijdens dagelijkse ritten. Ontspannen geometrie en 75 mm veerweg zorgen ervoor dat de lange weg naar huis de juiste weg naar huis wordt!

G TREKKING 3.0

De G Trekking 3.0 is onze eerste volledig geveerde trekkingfiets. Perfect voor degenen wiens reis onbeslist is, voor- en achtervering zorgen ervoor dat u niet bang hoeft te zijn om van de gebaande paden af ​​te wijken. Onder de opvallende GASGAS-kleurstelling bevindt zich een supersterk aluminium frame en verstelbare 130 mm RockShox-voorvork en 120 mm RockShox-achterschokbreker, die zorgen voor onberispelijke ondersteuning en prestaties tijdens een luie, schilderachtige tocht.

Volg ons op Facebook