CB1100 EX

Spirit, Soul en Innovatie.
De CB1100 EX is een moderne klassieker. Als evolutie van de CB1100 is dit een motorfiets zoals motorfietsen er vroeger uitzagen, met een luchtgekoelde 1140 cc inline DOHC-viercilindermotor die een soepel vermogen en koppel levert, verpakt in een klassieke vormgeving. In één oogopslag verovert het ontwerp van de CB1100 EX je hart, maar de details benemen je pas echt de adem.

In het hart van de motorfiets bevindt zich de vloeiende vorm van de brandstoftank. De glimmende verchroomde spatborden leiden het oog naar de grote, ronde koplamp en de snelheidsmeter en toerenteller in duovormgeving. De dubbelwandige uitlaatbochten houden het chroom glanzend en de twee kortere dempers laten een kippenvel bezorgend gehuil horen.

CB1100 RS

De vormen van een rauwe racemotor uit de jaren zeventig, met een vleugje caféracer.

De CB1100 RS zal de aandacht trekken vanaf het moment dat je hem start. Het pittige geluid uit de chromen dempers doet denken aan de sound van de CB750, en zal niet onopgemerkt blijven. Deze motor biedt een duidelijke meerwaarde. Het is een straatmotor met opvallende ophanging, zwevende remschijven, een sportieve brandstoftank en slanke richtingaanwijzers. Oogverblindend!

CB1000R

Dominante verschijning. Moeiteloze controle.
Sportprestaties en het straktste Naked design in één. De CB1000R biedt een ongelooflijke viercilinderkracht, met een indrukwekkende focus op het koppel in het lage- tot middentoerengebied. Het is een opvallende, snelle en nauwkeurige machine met een unieke uitstraling.

De CB1000R heeft een compact en dynamisch design met een nadrukkelijke plaatsing van massa vooraan, wat een “klaar om aan te vallen” indruk maakt. Het ontwerp aan de voorzijde wordt gekenmerkt door een opvallende, minimale deflector die een heldere, driehoekige koplamp met meerdere reflectoren omhult. Met de compacte afmetingen en de comfortabele afstand tot zowel de grond als de bedieningselementen biedt de CB1000R een rijpositie die de gewichtsverdeling van de motorfiets lichtelijk naar voren op de voorband verschuift, voor een beter gevoel van precieze, responsieve controle.

NC750S

Til je dagelijkse woon-werkverkeer naar een heel nieuw niveau.

De vloeistofgekoelde 750 cc tweecilindermotor van de NC750S levert een responsief vermogen, verbeterde acceleraties en een royaal koppel bij lage tot middelhoge toerentallen – evenals het onmiskenbare geluid van een big twin. Zijn prestaties gaan gepaard met een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik en naleving van Euro 4 (C02-uitstoot van 81 g/km). Met andere woorden: zijn opwindende prestaties betekenen niet meer bezoekjes aan de benzinepomp.

CB650F

Klaar voor actie.
Je hebt niet altijd een reden nodig om te rijden. Je wilt gewoon op pad en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Maak kennis met de CB650F, een nieuwe soort middenklasser die geslepen sportieve prestaties combineert met dagelijks gebruiksgemak – en dat alles in een pittig streetfighterjasje.

De volledig nieuwe inline viercilindermotor produceert royale hoeveelheden koppel bij lage tot middelhoge toerentallen. Met een maximaal vermogen van 64 kW dat samengaat met een laag brandstofverbruik, wordt het mogelijk om het beste van beide werelden te ervaren. De handling is evenwichtig en wendbaar, zowel in de stad als op de meer uitdagende open weg, dankzij de afstelling van het frame en de responsieve wielophanging. Alles bij elkaar zorgt dit voor een onmiskenbaar streetvoorkomen en een motorfiets die altijd in is voor actie.

CB500F

Snelle acceleratie, sportieve stijl en doortrokken van het race-DNA: op de nieuwe CB500F voel je meteen de connectie met de weg.

Start de motor en met de soepel manoeuvreerbare CB500F-body schiet je van de ene straathoek naar de volgende met volledige controle. De body van de motorfiets is vernieuwd en de prestaties zijn verbeterd. Laat de 500 cc inline tweecilindermotor steeds meer versnellen en voel die grijns op je gezicht breder worden met elke stoot gas.

CB300R

Met een puur temperament dat je niet kunt verbergen.

Een agressieve en nieuwe uitstraling waarbij de radiatorbeschermers in geborsteld metaal contrasteren met het zwarte motorblok en de oplopende uitlaat. Het nieuwe stalen buizenframe en de stoer ogende upside-down voorvork van 41 mm bieden goede stuureigenschappen en veel karakter. De koplamp, het achterlicht en de richtingaanwijzers zijn LED; deze motor werd gebouwd om altijd en overal op te vallen.

CB125R

Hoogwaardige prestaties met een agressieve uitstraling.

Deze opstapmotor – een broertje van de CB1000R – heeft een uitgesproken look dankzij zijn metalen radiatorbescherming, nauw aansluitende carterbescherming en het gitzwarte motorblok. Bij het nieuwe buizenframe en de stoere upside-down vork van 41 mm horen ook nog een LCD instrumentenbord en heldere LED verlichting voor de koplamp, het achterlicht en de richtingaanwijzers.

Volg ons op Facebook