Honda 125CC

MSX125

Hij is alles wat je mag verwachten van een Honda als het gaat om prestaties, productiekwaliteit en gebruiksgemak, maar heeft ook een geheel eigen stijl en uitstraling.

De koppeling, de versnellingsbak en de gashendel worden op dezelfde manier bediend als bij een grotere motorfiets. Onder zijn gespierde body gaat een hele reeks kenmerken schuil, die samen zorgen voor gebalanceerd, wendbaar en comfortabel rijgedrag. Hieronder vallen de upside-down voorvork, het stalen mono-backbone frame, de 31 mm brede banden en de velgen met Y-vormige spaken – zoals die ook te zien zijn op onze allernieuwste sportmotoren.

CB125F

De ontsnapping waar je naar verlangt, direct onder je vingertoppen.

Breng je wereld tot leven als je de gashendel opendraait en de weg opgaat. Je bent snel. Je bent wendbaar. Je hebt alles volledig onder controle. De knappe acceleraties van de pittige 1-cilindermotor vervullen je met een overweldigend vrijheidsgevoel. Je kunt overal naartoe, altijd. Je hoeft geen moment meer te missen. Dit is jouw sleutel tot de stad. Dit is de nieuwe CB125F.

De nieuwe CB125F zorgt voor opwinding bij elke gelegenheid. Deze wendbare en snel reagerende naked bike trekt gegarandeerd de aandacht. Door het moeiteloze stuurgedrag en de aluminium wielen die je helpen comfortabel over de straten te rijden, voel je je zo vrij als een vogel. Of je nu op weg bent naar je werk of gewoon een ritje maakt. Blijf het verkeer voor en haal al het mogelijke uit de stad.

Volg ons op Facebook