Reparatie & onderhoud motor

Heeft jouw motor reparatie of onderhoud nodig? Of komt het nieuwe rijseizoen eraan en moet jouw motorfiets klaargestoomd worden? De ervaren monteurs van Motor Centrum Eibergen kunnen je helpen om jouw motor weer helemaal in topvorm te krijgen. In ons magazijn hebben we veel verschillende motoronderdelen standaard op voorraad, waardoor we jouw motor snel weer gereed hebben.

Winteractie

Grote beurt
Gratis haal en breng service bij een grote beurt. Ook wassen en poetsen zijn bij een grote beurt inbegrepen, zodat de motor weer helemaal glanzend schoon en fris is voor het nieuwe seizoen! (Binnen een straal van 50km.)

Kleine beurt
Ook een kleine beurt behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. We halen de motor op en brengen hem weer netjes terug, tegen een kleine vergoeding van slechts € 29,-. (Binnen een straal van € 50,- km.) Wassen en poetsen van de motor is mogelijk voor € 29,-.

Meld je hier aan voor de winteractie

Motor Tuning

Naast reparatie en onderhoud kunnen wij jouw motorfiets ook een upgrade geven door motor tuning. Met behulp van geavanceerde tuning apparatuur laten wij jouw motor (nog) beter presteren.

Afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken met onze werkplaats zodat jouw motor zo snel mogelijk weer in topvorm is.

Online afspraak maken

  • Vul hier het kenteken van uw motorfiets in