Triumph Modern Classics

Street Twin

De Street Twin is onze meest eigentijdse, toegankelijke nieuwe Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een geheel nieuw 900 cc-motorblok met een hoog koppel. Met zijn unieke karakter, eigen geluid, no-nonsense vormgeving en dynamische rijgedrag is de nieuwe Street Twin de ideale Bonneville voor de motorrijder van nu.

De nieuwe Street Twin combineert een gemakkelijke zithouding met een aantrekklijk nieuw motorblok met een goede respoons en een strak en verfijnd no-nonsense uiterlijk voor optimaal rijplezier, iedere dag opnieuw.

Street Cup

De Street Cup is een nieuwe opvallende uitbreiding van de Street-familie. Deze motorfiets is gebaseerd op de no-nonsense stijl van de Street Twin en beschikt over de indrukwekkende uitstraling van een caféracer, met de minimale carrosserie en moderne afwerking van de Street Twin en een scala aan nieuwe sportieve eigenschappen voor de stad, zoals een authentiek tweepersoonszadel met verwijderbare caféracer-zadelkap.

Bonneville T100

De Bonneville T100 en T100 Black zijn met hun fraaie vormgeving en nog betere bereikbaarheid de meest toegankelijke modellen van de klassieke Bonneville serie. De T100-modellen zijn geïnspireerd op de iconische ’59 Bonneville, maar hebben duidelijk een eigen karakter dat meer van het originele Bonneville-DNA vertoont, en veel extra’s, eigenschappen en details van de zwaardere Bonneville T120 en T120 Black.

De T100’s bieden opwindende prestaties dankzij het geweldige Bonneville-blok van 900 cc met een hoog koppel in de lage toeren, een beter brandstofverbruik en een verfijnd, diep uitlaatgeluid levert.

Het voor de T100 specifiek ontwikkelde frame en de vering zorgen samen voor soepel rijgedrag, in combinatie met neutrale stuureigenschappen en een subtiel toegepaste technologie die op de bestuurder is gericht, zoals ABS, tractieregeling en een bekrachtigde koppeling voor extra comfort en controle.

Bonneville T100 Black

De Bonneville T100 Black is vormgegeven met een urban look en heeft een stoere uitstraling. De T100 straalt een en al verfijning en individualiteit uit en brengt stijl op een nieuw niveau met zijn volledig zwarte details van hoge kwaliteit, zoals de velgen, motordeksels en fraaie dubbelwandige peashooter-uitlaten in Matt Black voor een zeer bijzondere stoere uitstraling.

Street Scrambler

De Street Scrambler is ontworpen om de stijl van de Scrambler veelzijdiger en mooier te maken, met unieke kenmerken en details. Volgens dezelfde eigentijdse specifieke custom-principes als de Street Twin heeft de Street Scrambler het iconische Bonneville-silhouet, dat wordt gecombineerd met strakke lijnen, een minimale carrosserie, een moderne afwerking en een elegante brandstoftank.

Bonneville T120

De tijdloze stijl en het legendarische karakter van het oorspronkelijke model uit 1959 is herboren in de stijlvolle en authentieke Bonneville T120 en de bijzonder coole Bonneville T120 Black. Beide zijn vervaardigd met zeer veel aandacht voor details, kwaliteit en afwerking, die alleen worden geëvenaard door de functionaliteit en de prestaties van deze echt moderne klassieker. Met aandrijving van het geheel nieuwe 1200 cc-blok met hoog koppel van de Bonneville, dat wordt gevoed met schitterende, authentiek vormgegeven dubbele gasklephuizen.

THRUXTON & THRUXTON R

Het legendarische karakter van de Thruxton komt tot uiting in de geheel nieuwe, bijzonder krachtige 1200-cc parallelle twinmotor met 8 kleppen.

Met de uitstraling van de originele Triumph-racers tillen de geheel nieuwe Thruxton en Thruxton R de moderne klassieke sportmotor naar een nieuw niveau. De fraaie strakke en imposante vormgeving wordt gecombineerd met een keur aan details van hoge kwaliteit, inclusief een slanke brandstoftank en een unieke ‘Monza’- tankdop. De Thruxton en Thruxton R bepalen de nieuwe norm.

Bonneville Bobber

De Bonneville Bobberserie is nu nog verder uitgebreid met de introductie van de geheel nieuwe, rauwere en zwaarder gespecificeerde Bobber Black. Innovatief, opwindend en attractief, onze Bonneville Bobbers zijn volbloed custom klassiekers waarin op slimme wijze elegante technische hoogstandjes worden gecombineerd met in hun klasse toonaangevende capaciteiten. Teruggrijpend op een ongeëvenaard erfgoed, bieden zij de opwindende rijbeleving van een hot rod vergezeld van een oorstrelend geluid.

Als echte custombike uit de fabriek, omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende.

Bonneville Speedmaster

De nieuwe Bonneville Speedmaster voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het Bonneville-programma. Met een veel meer klassiek Britse, ontspannen stijl, voorwaarts geplaatste voetsteunen, achterwaarts gebogen Beach Bar-stuur en de mogelijkheid een comfortabel passagierszadel te monteren, biedt de nieuwe Speedmaster de karakteristieke rijstijl van een cruiser. Hoogwaardige technologieën die de rijder centraal stellen, gecombineerd met een stijlvol ontwerp, leveren een rijgedrag, comfort en controle van superieure klasse op. Vakkundig vormgegeven, biedt de nieuwe Speedmaster een uitgebreide reeks van hoogwaardige kenmerken, zoals de stijlvol vormgegeven koplamp, naast zijn klassieke Bonneville-DNA, de typerende designelementen, dat onmiskenbare motorgeluid van de krachtige Bonneville Bobber en de karaktervolle hardtail-looks.