27 en 28 april ervaar de Triumph Modern Classics!

Precies 59 jaar geleden, in het jaar 1959, rolde de eerste Bonneville van de band. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Vrijdag 27 en zaterdag 28 april kun je bij ons proefrijden op de verschillende Bonneville modellen, dus meld je aan en ervaar de Bonneville legende!

 

De Bonneville 650 was de snelste motor in zijn tijdperk! Gebouwd om snel te zijn, maar ook zeker om op te vallen. Beschikbaar in de kleurcombinatie parel grijs/tangerine. Zeker geen veilige keuze, maar al snel alom geliefd. De Bonneville staat voor eigenzinnigheid en vernieuwing. In de jaren na de oorlog iets waar velen naar op zoek waren.

Niet alleen was de Bonneville een plaatje om te zien, hij daagde menig liefhebber uit om gecustomized te worden. Zo ontstond een groot aantal accessoires en onderdelen om de motor geheel naar eigen wens aan te passen.

De huidige Bonneville serie is hierin geen uitzondering. Bij ieder model zijn er specifieke accessoires te verkrijgen om de motor helemaal naar jouw wens te maken! Grote schermen, kleine schermen, andere uitlaten, tassen, zadels, spiegels; alles is origineel van Triumph verkrijgbaar om er jouw motor van te maken. En zeg nou zelf; wat is er nou leuker dan dat jouw motor echt enig in zijn soort is?

Heb jij nou ook wel oren naar zo’n Bonneville? Dat komt goed uit! In de maanden maart, april en mei vieren we het 59-jarige bestaan van de Bonneville met de Spirit of ’59 days. Op vrijdag 27 april (Koningsdag) en zaterdag 28 april staan de diverse modellen bij ons klaar voor een proefrit! Dus kom langs en ervaar de Bonneville legende!

De volgende modellen zullen klaar staan:

– Street Scrambler

– Street Cup

– Street Twin

– Bobber

– T100

– T120

Schijf je in en maak meteen kans op mooie prijzen!

 

Prijs 1: Maak kans op twee maanden proefrijden op een T100!

Reserveer in april een proefrit op een Triumph Classic en maak kans om 2 maanden te mogen rijden op een unieke Bonneville T100 met de kleurstelling uit 1959. Er staan altijd een aantal Triumph Classics als demo voor u klaar. Tijdens 27 en 28 april worden deze extra aangevuld door Triumph Nederland.

Let op: om kans te maken op deze prijs, moet u van tevoren een proefrit reserveren.

Prijs 2: Maak kans op twee vrijkaarten voor de Bikers Classics in Spa Francorchamps!

Maak voor of na de proefrit een foto samen met de Triumph classic waar je op hebt gereden. Deel hem via Facebook met #Spirit59 en maak kans op 2 kaarten voor de Bikers Classics in Spa Francorchamps van 29 juni t/m 1 juli MET een Meet & Greet met Fred Krugger.

Fred Krugger is dé customize-held; reeds twee keer AMD Custom wereldkampioen en op dit moment werkzaam aan het Triumph Bobber customize project.

 

Prijs 3: Win een Triumph Adventure Offroad Stage

Het avontuur roept! Heb jij altijd al eens kennis willen maken met het rijden buiten de gebaande paden? Of wil jij eens weten hoe de nieuwe Tiger 1200 en 800 presteren op het onverharde? Dan is de Triumph Adventure Experience echt wat voor jou. Kruip in de rol van Steve McQueen tijdens zijn “Great Escape”, dit is een prijs die iedereen wel wil winnen!
Onder iedereen die een nieuwe Triumph Modern Classic koopt in maart, april of mei wordt een offroad stage op een Street Scrambler verloot bij een van de Triumph Adventure Experience Partners.

Lees nog meer over de acties en over de Bonneville legende op: http://www.triumphmotorcycles.nl/spirit-of-59

 

Schrijf je hieronder in voor een proefrit dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken!

 

Vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur

 

Triumph Classics

 

 

Comments are closed.