KTM motor

Heeft u uw oog laten vallen op een KTM motor? Dan heeft Motor Centrum Eibergen ongetwijfeld het model dat u zoekt. Wij zijn namelijk de officiële dealer van KTM en daardoor hebben we een groot assortiment van occasions en nieuwe motoren voor u klaar staan. Van dure tot goedkope motoren en van het nieuwste model tot een oldtimer, Motor Centrum Eibergen heeft de KTM motor die past bij uw budget en wensen!

KTM motor

KTM motor: in populariteit gestegen!

KTM is de laatste jaren erg in populariteit gestegen. De Oostenrijkse fabrikant zorgt er dan ook voor dat ze elk jaar weer heel goed presterende motorfietsen uitbrengen.  Vooral het uiterlijk van de modellen wordt binnen de motorwereld erg gewaardeerd. Daarnaast is de kwaliteit van het technische gedeelte van KTM motoren ook erg goed, waardoor ze makkelijk mee kunnen komen met de gevestigde merken op dit gebied. Wanneer je een motor zoekt met een speciale vormgeving en goede prestaties op de weg is een motor van KTM zeker iets voor u!

KTM Adventure

Wilt u zien welke KTM Adventure motoren bij ons te verkrijgen zijn? Bij Motor Centrum Eibergen is het mogelijk om een proefrit aan te vragen voor de KTM Adventure 1290. Ga op ontdekkingstocht met de KTM 1290 en vraag een vrijblijvende proefrit aan via onze website. Bij de aanschaf van een KTM Adventure krijgt u bij nieuwe modellen altijd 24 maanden garantie op uw KTM motor. Bekijk ons motorfietsen aanbod voor meer informatie over onze KTM motoren.

KTM Adventure

KTM Duke

Tussen het motoraanbod vindt u tevens een aantal nieuwe motoren, waaronder de KTM Duke 390. Deze is al te verkrijgen voor €5550.- waarbij u standaard twee jaar garantie krijgt bij Motor Centrum Eibergen. In 2016 komt KTM met een nieuw model, de KTM Duke 690, die wordt onthuld tijdens de Eicma show in Milaan. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van de KTM Duke 690, waarvan KTM de foto’s in september heeft gepubliceerd.

KTM Duke

KTM dealer

Motor Centrum Eibergen heeft naast veel ervaring ook al vrij lang een speciaal dealerschap met KTM, waardoor we een actueel aanbod kunnen combineren met lange garantie en goede service. Op die manier kunnen we nieuwe of gebruikte motoren aanbieden en onderhouden op een hoog niveau. We hopen dan ook dat we u kunnen koppelen aan een passende KTM motor, volledig afgestemd op uw smaak en uw eisen. Kijk daarom snel naar het huidige aanbod, want er is een grote kans dat de motor van uw dromen er tussen staat!

KTM motor