Harley-Davidson Tuning

We hebben ruime ervaring met de Tuning (afstellen) van alle type Harley-Davidson motorfietsen met injectie, maar ook de “oudere” carburateurmodellen zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met de volgende afsteltechnieken: Screamin-Eagle Race Tuner, Pro Super Tuner, Powercommander en de software van Technoresearch “Directlink“!

Screamin-Eagle Pro Super Tuner.

Hieronder ziet u de grafiek van een 2016 FLS Slim met het 110 ci blok met Screamin-Eagle luchtfilter en Jeckill & Hyde uitlaatdempers. Dit is het eindresultaat na de handmatige aanpassing met behulp van een Screamin Eagle Pro Super Tuner VCI.

Dyno uitdraai Harley-Davidson FLS Slim Tuning

De nieuwe mogelijkheid met de Pro Super Tuner is Smart Tune, waarbij de software automatisch op de gemaakte rijomstandigheden wordt aangepast door de VCI tijdens het rijden aangekoppeld te laten met de motorfiets. Dit heeft als nadeel dat er ook dusdanig met de motor gereden moet worden, en je niet de belangrijke afstellingen inzichtelijk krijgt, wat wel mogelijk is met het afstellen op de vermogenstestbank! We kunnen met onze testbank alle denkbare rijomstandigheden nabootsen en direct aanpassingen maken in het motormanagement. Zo krijgt u een perfect afgestelde Harley die ook nog eens zuinig met de brandstof omgaat!

Super Tuner

Enkele parameters die we kunnen afstellen met de Pro Super Tuner zijn: Stationair toerental, progressiviteit gashandvat (Drive by Wire modellen), startbrandstof, air/fuel ratio map, vullingsmappen van beide cilinders, ontstekingsmappen van beide cilinders.

Wilt u meer weten over het afstellen van uw Harley met de Screamin Eagle Pro Super Tuner, neem dan gerust contact op met ons.

Let op!! De Pro SuperTuner is sinds 2018 niet meer leverbaar! Voor diegene die er 1 heeft, wel gewoon af te stellen!

Kosten voor afstellen: 300,- all in

Verdere info: tijdsduur voor het afstellen zijn 4 uur! Aantal kilometers dat ik rij op de testbank: meer dan 75.

Telefoon: 0545-477404

Mail: testbank@motorcentrumeibergen.nl

Directlink

Een afsteltechniek die we momenteel veel toepassen komt uit het huis van Technoresearch onder de naam Directlink. Bij deze methode hebben wij als tuner de mogelijkheid om in de originele ECU van de H-D te schrijven. Als klant koop je bij ons de sleutel tot de toegang in de ECU in de vorm van een Digitale cijfercode. Na het invoeren van deze code in onze PC hebben wij toegang tot de ECU waarna het afstellen kan beginnen! Wanneer het afstellen is voltooid, is de code gekoppeld aan het VIN nummer van de Harley en kun je in de toekomst, als je weer eens wat veranderd hebt aan de Hardware van je Harley, de ECU opnieuw laten tunen door ons. Enkele belangrijke zaken wat wij kunnen aanpassen zijn: Stationair toerental, startbrandstof, air/fuel ratio map, vullingsmappen van beide cilinders, ontstekingsmappen van beide cilinders.

Ook als je al in het bezit bent van deze sleutel is het voor ons dus mogelijk om een map te schrijven in de ECU van de motor (neem hiervoor contact op met ons)

Wilt u meer weten over het afstellen van uw Harley met de Directlink software, neem dan gerust contact op met ons.

Kosten DirectLink Digitale toegangscode: 300,-

Kosten voor afstellen: 300,- all in

Verdere info: tijdsduur voor het afstellen zijn 4 uur! Aantal kilometers dat ik rij op de testbank: meer dan 75.

Telefoon: 0545-477404

Mail: testbank@motorcentrumeibergen.nl

Powercommander.

Een goed alternatief voor de afstelling van uw Harley is het gebruik van een Powercommander! Met deze redelijk eenvoudig te monteren interface ondervang je het originele stuursignaal van de computer naar de injectors, en beinvloed je dit signaal met de software van de Powercommander!

De Powercommander III is er voor motoren tot 2009.

De Powercommander V is er voor motoren vanaf 2009.

Wilt u meer weten over het afstellen van uw Harley met de Powercommander software, neem dan gerust contact op met ons.

Telefoon: 0545-477404

Mail: testbank@motorcentrumeibergen.nl

 

Hier zie je het testen van een Softail Springer in de 60% gasklepstand!
 

FLSTS Softail Springer 60% map

Hier zie je enkele Harley’s die bij ons zijn afgesteld!